Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalyaspor’dan İzmir’de Tatsız Prova

Antalyaspor’dan İzmir’de Tatsız Prova

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Antalyaspor, İzmir Cup'ta oynadığı 3 maçtan 2'sini kaybetti. Kırmızı beyazlılar son maçta ev sahibi Göztepe ile karşılaşacak. Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Kırmızı beyazlılar, birinci etap kamp dönemini kuvvet, kondisyon ve teknik antrenmanla tamamladı. Geçen sezon kadrosunda revizyon yapan Antalyaspor, 8 oyuncu transfer etti.

Türkiye Kupası'nda grup maçlarında oynayacak Antalyaspor, ikinci etap kamp dönemi kapsamında İzmir Cup'ta dörtlü turnuvaya katıldı.

Kırmızı beyazlı takım, Beykoz Belediyesi ve Bursa Nilüfer Belediyesi ile oynadığı maçı kaybetti. Merzifon Belediyesi'ni yenen Antalyaspor, son maçını da ev sahibi Göztepe ile oynayacak.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, takımdaki eksikleri ve rakipleri tanıma açısından turnuvanın verimli geçtiğini söyledi. Yeni sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren İrban, 1-4 Eylül'de oynayacakları Türkiye Kupası grup eleme maçlarının kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

İrban, Türkiye Kupası grup maçlarında ilk iki sırada yer alıp, üst tura çıkmak istediklerini söyledi. Düşük bütçeyle oluşturulan bir takım olmalarına rağmen sahada iyi mücadele eden sporculardan kurulu bir ekip olduklarını vurgulayan İrban, Göztepe maçını kazanmaları halinde ikincilik şanslarının sürdüğüne değindi. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım