Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalyalı Okçunun Hedefi 2016 Rio Olimpiyatları

Antalyalı Okçunun Hedefi 2016 Rio Olimpiyatları

Bedensel Engelliler Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 1’nci olup olimpiyat kotası alan Zehra Özbey Torun Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.

Çocuğu için aktif spor hayatına ara vermek zorunda kalan eski Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı oyuncusu Zehra Özbey Torun, 8 aydır lisanslı olarak yaptığı okçuluk sporunda 2016 Rio Paralimpik Oyunları için kota aldı.

Vedat Erbay Okçuluk Okçuluk Spor Kulübünde okçuluk eğitimine başladığını belirten Torun, kısa süre içerisinde Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı'na seçilmeyi başardığını ve Fransa'nın Saint Jean de Monts bölgesinde düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere, Almanya ve Rusya’da ki rakipleri karşısında 1’nci olup olimpiyat kotası aldığını söyledi.

Ayrıca Özbey, "Çok kısa bir zamanda, çok önemli bir başarıya imza attığını ve da çok çalışarak 2020 olimpiyatlarında olimpiyat şampiyonu olmak istediğini belirtti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu Zehra Özbey Torun kısa bir zamanda, çok önemli bir başarıya imza attı. Önemli olan ülkemiz adına güzel bir şeyler başarabilmesi ve olimpiyat madalyasını Antalya'ya, Türkiye'ye getirmektir” dedi.

Ziyaret sonunda başarılı milli  sporcu alan Zehra Özbey Torun’a Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’u spor malzemesi hediye etti. Ziyaret resim çekimi ardından sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım