Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya DSİ U-14 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu

Antalya DSİ U-14 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu

Antalya DSİ U-14 futbol takımı Türkiye’de ki 1260 takımın katıldığı U-14 Futbol liginin Türkiye Şampiyonu oldu. Antalya’da düzenlenen 2015-2016 sezonu U-14 Futbol Ligi’nde DSİ U-14 Futbol takımı Play-Off grubunda 21 gol atıp, 2 gol yiyerek namağlup olarak Antalya il şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasın Antalya ilimizi temsil etme hakkını kazanmıştır.

Ardından Muğla’da oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarını grup 1.si olarak tamamlayan DSİ U-14 Futbol takımı Hatay da yapılan yarı final maçlarını oynamayı hak kazanmıştır.

Takımımız Hatay Şehir stadyumunda oynanan Yarı final müsabakasında normal süresi 2-2 biten maçı penaltılar da 4-2 kazanarak Finale DSİ adını yazdırmıştır.

Takımımız final maçında Diyarbakır Ametspor ile karşılaşmıştır. Final maçının normal süresi 1-1 bitmiş ve maç penaltı atışlarına kalmıştır. DSİ U-14 Futbol takımı penaltı atışlarında Diyarbakır Ametsporu 4-2 yenerek ‘’TÜRKİYE ŞAMPİYONU’’ olmuştur.

Şampiyon olan DSİ -14 Futbol takımını tebrik eden Bölge Müdürü Sayın Turkay Özgür yaptığı açıklamada ;’’ DSİ U-14 futbol takımımız Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı tebrik ediyorum.

DSİ 1954 yılından beri 62 yıldır ülkemizde devasa büyüklükte su yapıları yaparak ülkemizin ve milletimizin istifadesine sunmaktadır. İnşa ettiği baraj, gölet, sulama, taşkın önleme, hidroelektrik santraller, içmesuyu ve arıtma tesisleriyle ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan DSİ bunun yanında her zaman sosyal ve spor faaliyetlerinde de başarılar elde etmiştir.

Özelikle Antalya DSİ Spor Kulübümüz bünyesinde ki futbol takımlarımız çeşitli kademelerdeki turnuvalara katılarak şampiyonluklar elde etmektedir. Bugün DSİ U-14 futbol takımımız 2015-2016 sezonun Türkiye Şampiyonu olmuştur. Bu kulübümüz ve kurumumuz için büyük bir başarıdır.

Şampiyonluklar elbette önemlidir. Ancak asıl önemli olan konu gençleri her türlü kötülükten, ahlaki olmayan hal ve hareketlerden uzak tutarak milli ve manevi değerlerine bağlı vatanını, milletini, bayrağını seven topluma ve ülkesine faydalı birer insan olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Gerek kurumlara ve gerekse bu toplumda yaşayan bireyler olarak hepimize bu konuda görevler düşmektedir.

Bu konuda elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymalı, ülkemizin geleceğini inşa edecek milli ve manevi değerlerine bağlı vatanını, milletini ve bayrağını seven emin ve ehil bir nesil yetiştirmeliyiz.

Şampiyonluğun DSİ camiamıza hayırlı olmasını diliyor, başarılarından dolayı spor kulübü başkanımızdan yönetimimize, teknik ekibimizden sporcularımıza ve bütün emeği geçen DSİ Ailemizin kıymetli mensuplarına bize bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Kendilerini yürekten tebrik ediyorum. ‘" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım