Menu
RSS

Antalya’da Gençlik Kampları Başlıyor

Antalya’da Gençlik Kampları Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen gençlik kampları için başvurular 5 Mayısta start aldı. Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları kamplara katılabilmek için-24 Mayıs akşamına kadar başvurabilecek.

14 Haziran -11 Eylül tarihleri arasında 10 dönem olarak gerçekleştirilecek kamplar için başvurular online olarak alınacak. Başvurular; www.gencliklcamplari.gsb.gov.tr ve facebook.com/GenclikKamplari sayfalarından yapılabilecek.

12-22 yaş aralığındaki tüm gençlerin başvurabileceği kamplara katılacakların bütün ihtiyaçları bakanlık tarafından karşılanacak Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmetleri verilecek.

81 İl’den Gençler Kamplarda Buluşuyor

Gençlik kampları arasında yer alan 9 doğa kampı; Antalya (Duacı Gençlik Kampı), Bolu (Aladağ Gençlik Kampı), Kaman (Hirfanlı Gençlik Kampı), Trabzon (Di'ızköy Gençlik Kampı), Kastamonu (Yolkonak Gençlik Kampı), Manisa (Kırkağaç Şehzadeler Gençlik Kampı), Osmaniye (Aslantaş Gençlik Kampı) Samsun (Nebiyan Gençlik Kampı) ve Vanda (Gevaş Gençlik Kampı) bulunuyor.

Deniz kampları ise Aydm (Kuşadası Davutlar Gençlik Kampı), Hatay (Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı) ve Samsunda (19 Mayıs Gençlik Kampı) düzenlenecek. Ayrıca Mersin Silifkede 5 kamp gerçekleştirilecek.

Gençler Kültürel Değerlerimiz İçinde Kaynaşıyor

Gençlik Kamplarında doğayla iç içe yaşam olanakları sağlayan, gençleri ortak kültürel değerler içinde, dostluk ve kardeşlik içinde bir arada buluşturduklarına değinen, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Bakanlığımızın önemli projelerinden biri olan Gençlik kamplarına gençlerin ilgisi oldukça büyük geçen sene kamplarımızı ziyaret eden sayıyla 32 bin 780’e ulaştık, bu sayı rekor sayıdır.

Bu yıl yine rekor sayıyla birçok gencimize ulaşacak ve gençlerimizi kültür değerlerimizi tanıtacağız dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım