Menu
RSS

Alanyaspor Dayanıklılık Çalıştı

Alanyaspor Dayanıklılık Çalıştı

Süper Lig'in yeni takımı Alanyaspor, yeni sezonun hazırlıklarına devam etti, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanına izinli oyuncular katılmadı.

Yeni transferler Nijeryalı Akeem Latifu, İspanyol Carlos Garcia, Portekizli Daniel Candeias, Ukraynalı Oleksandr Kaplienko, Erhan Kartal ve Taha Yalçıner çalışmada yer aldı.

Isınma koşusunun ardından dayanıklılık ve kuvvet çalışması yapan oyuncular, akşam antrenmanında ise düz koşu yaptı.

Minimum Hatayla Transfer Yapmak İstiyoruz

Sportif Direktör Taner Savut, takımın çekirdeğini koruduklarını söyledi. Geçen sezondan kalan iyi oyuncular olduğunu aktaran Taner Savut, şöyle konuştu:

"İnce eleyerek ve sık dokuyarak minimum hata ile transfer yapmak istiyoruz. Süreç bütün kulüplerde olduğu gibi bizde de ağır işliyor.

Sezon hazırlıklarına başlayan futbolcularımızın istekli ve arzulu olması beni mutlu ediyor. Yeni transferlerin uyumu ise her geçen biraz daha artacak."

Davraz'da Kamp

Takımının yarın Davraz'da kampa gireceğini belirten Taner Savut, ikinci kampı ise 28 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kamp boyunca takıma katılacak yeni oyuncular olabileceğini vurgulayan Taner Savut, "Altyapıdan gelecek oyuncularla 26 kişi ile kampa gideceğiz. Bu sayı değişecek.

Katılan ve ayrılan oyuncular olacak. Ligin başlangıç tarihine kadar her şeyi oturmuş şekilde lige başlamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım