Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP'li Semih Esen; AKP'nin Sonu Yaklaştı

CHP'li Semih Esen; AKP'nin Sonu Yaklaştı

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte doğu ilçelerini ziyaret ederek partililerle buluştu. Son günlerde ülkedeki gelişmeleri de dile getiren Esen, “AKP'nin sonu zaten yaklaştı” dedi.

Antalya’nın doğu ilçelerinin ilk durağı olan Gazipaşa İlçesiyle ziyaretlerine Başlayan İl Başkanı Semih Esen ve il yöneticileri Alanya, Manavgat ve Serik’le devam etti.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantılarda Partililerle sohbet toplantısı ve çalışmalarını sürdüren Esen, “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, Malum ülkemiz çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

Bu sürecin ne zaman başladığı belli ama ne zaman biteceği konusu belli değil. AKP yönetimi zaten ülkeyi yönetmekte güçlük çekiyor. Umarım bir an önce bulunduğumuz şu süreç geçer.” dedi.

AKP 14 Yıl Sonra Ülkeyi Kötü Gidişe Hazırlayandır

Bir siyasi parti lideri yani Devlet Bahçeli yıllar öncesinde seçim istiyorum dedi. O günün koşullarında neden seçime gidildi anlayamadık. Tüm bunları AKP geldi yaptı diye bir algı oluştu.

AKP 14 yıl sonra son derece karanlığa ve kötü yola gidişi hazırlayandır. AKP, iktidardan giderse ikinci gün hemen her şey güzel olarak diye düşünürsek yanılırız.

Ülkemizi eski haline getirmek baya uzun yıllar alacak gibi görünüyor. Diye konuşan Esen, “Dün Obama bir açıklama yaptı ve İŞİD'i temizleyeceğiz dedi.

Ancak İŞİD sadece orada mı? Burada mı? İŞİD nerede acaba? Bunların beslenmesine, mühimmat ile donatılmasına sebep olan AKP'dir. Bizim için bu tehlikeyi atlatmak kolay olmayacak ve çok uzun sürecek gibi görünüyor.

Rıza Zarrab olayına gelirsek, belki çok ciddi açıklamalar yapacak ve bunun uzantısı bizi vuracak. AKP'nin sonu zaten yaklaştı, biz olacaklara moral ve kadro olarak hazır olmalıyız.

Bunun ilk yolu birlik ve beraberliktir.  Her zaman birlik ve beraberlik sözünü kullanacağım. Bu vatanı terörden kurtarmamız lazım bunun için de birlik ve beraberlik önemli.” Diye belirtti.

Büyükşehir’in 1 İnsanımızın Yıllık Yatırım Gideri 450 Lira Mı?

Büyükşehir Belediyesi'nin birçok eksiği var. Büyükşehir'in 1 yılda 1 kişiye düşen yatırım gideri nedir diye soracak olursak, cevap şu; 450 liradır. Diyen Esen, “Bu şekilde Antalya'nın ileri gitmesi söz konusu değildir.

Ülkemize Antalya 40 milyar dolar para kazandırıyorsa, insanların kişi başı hak ettiği 450 lira mıdır? Bu densizlikleri bildireceğiz.” Diye konuştu.

Sandık Çevresi Örgütlenme

Sandık çevresi örgütlemenin önemine değinen Esen, ülkenin bu kötü gidişine dur diyecek tek partinin CHP olduğuna vurgu yaparak, “300 seçmenin olduğu bir sandığı iki partilimize zimmetleyeceğiz” dedi.

Bu kaotik ortamda partililerin birbirlerinin kusurlarını görme yerine birbirlerine yardım edip o kusurların ortadan kaldırılmasının daha doğru olacağına vurgu yapan Esen, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ilk seçildiğinde birçok hatalar yaptığını ama partililerinin onu ötelemediği ve yardımcı oldukları örneğini verdi.

Soruları Cevapladı

Bir partilinin il başkanlığı seçimine atıfta bulunarak,” Manavgat’ı neden yok saydınız? Manavgat’a bir özür borcunuz yok mu? Sorusu üzerine Esen, “CHP için önemi büyük olan Manavgat’ı yok saymak kimsenin haddine değildir.

Bir seçim dönemidir geçip, gitmiştir. Yoğunlaşmamız gereken daha önemli sorunlarımız var. Ülkenin hali ortada bu konulara yoğunlaşmalıyız. Manavgat’ı yok saymadığımı ilerleyen süreç daha iyi gösterecektir” diyerek cevapladı.

Sözen’i Makamında Ziyaret Ettiler

Manavgat ilçe örgütü ziyaretinden sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i Makamında ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Manavgat’ta Mahallelerde ASAT’ın yapmakta olduğu alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

yukarı çık
0
Paylaşım