Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

AKP’den "Vefa Buluşması"

  • Yazan 
AKP’den "Vefa Buluşması"

Ak Parti Konyaaltı İlçe Örgütü tarafından düzenlenen "Vefa Buluşması"'nda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Biz diğerleri gibi değiliz, olmayacağız. Biz memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Konyaaltı İlçe Örgütü, Sedir Restorantta "Vefa Buluşması" adı altında kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan, diğer Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri, geçmişte görev yapmış ilçe başkanları ve yine geçmişte görev yapmış meclis üyeleri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin diğer partilerden çok farklı bir parti olduğunu belirterek, diğer partilerin kongrelerinin çekişmeli ve kavgalı geçtiğini, kendi kongrelerinin ise kol kola, kardeşçe geçtiğini söyledi.  Türel, "Ak Parti bir dava ve misyon partisidir.  Geçmişte, bugün ve gelecekte partimize hizmet eden arkadaşlarımızın bir tek amacı vardır; o da partimizin felsefesine, davasına hizmet etmek. Bizler siyaseti makam ve mevki için yapmıyoruz" şeklinde konuştu. Ak Parti'nin vefalı bir parti olduğunu dile getiren Türel, bu "Vefa Buluşması"nın ise partiye yakışan bir organizasyon olduğunu kaydetti. Türel, "Mutlaka aramıza nifak sokmak isteyenler olacaktır; ama bunu düşünenler bugüne kadar hep sükutu hayale uğramıştır. Bizim birliğimizi, beraberliğimizi öyle ufak tefek sebeplerle ayırmaya çalışanlar, bizi diğer partilerle karıştırmaktadırlar. Biz diğerleri gibi değiliz, olmayacağız. Biz memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz"

'Hizmetler plaketle ödüllendirildi'

Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan ise yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin ülkeyi karanlık bir dönemden milletin sinesinden çıkmış ve dünya ülkeleri arasında yakışır bir boyuta getirdiğini vurguladı. Durukan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in vizyon projeleriyle Antalya'nın yüzünü güldürdüğünü ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: "Bu projelerin bir çoğu da Konyaaltı ilçemizedir. Konyaaltı ilçemizedeki sahil projesi, Boğaçay projesi, teleferik, Batı çevre yolu ve hızlı tren projesiyle, Antalyamız ve Konyaaltı dünyanın incisi olacaktır. Bizde bu öncelikleri geçmişten geleceğe hep birlikte el ele, gönül gönüle, teşkilatımızın bütün birimleriyle Antalya'nın geleceği için bir tuğla koymak adına, biz biriz mesajını vermek için bugün bir araya geldik" Konuşmaların ardından geçmişte partiye hizmet verenlere plaket verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım