Menu
RSS

Yenigöl İftarında Duygusal Anlar

Yenigöl İftarında Duygusal Anlar

Muratpaşa Belediyesi, iftar sofrası Yenigöl Mahallesi’nde kuruldu. Muhtar Özen’in, Türk Bayrağı’na sarılı Kuran-ı Kerim verdiği, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Bu güzel vatanı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum” dedi.

Yenigöl Mahallesi’nde, Muratpaşa Belediyesi’nce kurulan iftar sofrası duygusal anlara sahne oldu. Yenigöl Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, “Bizlere, bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” diyen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, Türk Bayrağı’na sarılı Kuran-ı Kerim verdi.

Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan'da, Yenigöl Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı.

Komşuluğu, Barışı Arttırıyoruz

Belediye olarak sadece yol ve park yapmadıklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; aynı zamanda; komşuluğu, kardeşliği, sevgiyi, barışı arttırmak için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Uysal; “Üniversiteye gidemeyenlere, yurt bulamayana, burs ihtiyacı olana, 6 bin yaşlımıza, 4 bin engellimize sahip çıkıyoruz. Meslek kurslarımıza 4500 kişi devam etti.

Asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. 300 dönüm park yaptık. 34 dönüm sera kurduk, bütün bitkilerimizi kendimiz üretiyoruz. 1500 yeraltı konteyneri monte ettik, her sene 1500 konteyneri yeraltına alarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sağlıklı Beslenme

Muratpaşa Belediyesi iftar programına; gıda güvenliği konusunda; İnsan Hakları İhlallerinin En Yoğun Olduğu Alan (Sağlıksız Gıdalar) başlıklı yazılı eseri ve araştırmaları olan Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan da katıldı.

Aksu Kaymakamı Erdoğan; Yenigöl Mahallesi sakinlerine, sağlıklı beslenme konusunda önemli bilgiler aktardı. Erdoğan; “Sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz lazım.

Aksi taktirde hastalıklardan kurtulamayız” dedi.  Program sonunda, çocuklar için geleneksel Ramazan eğlencesi, meddah ve Karagöz-Hacivat gösterisi sunuldu.

yukarı çık
0
Paylaşım