Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Ümit Uysal; ‘Her Kuruş Verginizi, Sizin İçin Harcıyoruz’

Ümit Uysal; ‘Her Kuruş Verginizi, Sizin İçin Harcıyoruz’

Haşim İşcan Mahallesi’nde, vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sizlerin ödediği vergilerin her kuruşunu, yine sizin için büyük bir titizlikle harcıyoruz. Açık, şeffaf belediyeyiz” dedi.

İki bölümde belediyeciliği anlattı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her hafta bir mahallede “Biz size geliyoruz” sloganı ile düzenlediği halk günü toplantılarına Haşim İşcan Mahallesi’nde devam etti.

Başkan Uysal; toplantı alanında, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin yaptığı çalışmaları ana belediyecilik ve sosyal belediyecilik hizmetleri şeklinde iki başlık altında anlattı.

Uysal: “Önemli olan sosyal belediyecilik”

Sosyal belediyecilik hizmetlerine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Ümit Uysal, “Sizlerin ödedikleri vergilerin her kuruşunu büyük bir titizlik içerisinde harcıyoruz. Ezberleri bozmadıktan sonra belediye başkanlığı yapmanın bir manası yok. Açık ve şeffaf bir şekilde her kuruşa sahip çıkan, tamamen vatandaşın belediyesi olmasını istiyoruz.

Bu düşüncemiz, başkalarını ve çıkar odaklarını rahatsız ediyor. Bundan dolayı başkaları bir gözleniyorsa, biz üç gözleniyoruz” diye konuştu.

“Oy vermedim, vermediğime pişmanım”

Mahalle sakini Yakup Yıldırım, yaptığı konuşmada “Yerel seçimlerde Başkanımız Uysal’a oy vermedim. Onun pişmanlığını yaşıyorum. İlk defa; vatandaşı ile biraraya gelen bir başkan görüyorum ve gurur duyuyorum.

Mahallemizin sorunları oldukça büyük, fakat tek tek ele alındığında birçok konunun çözümleyeceğinize inanıyorum. 1304 Sokak’ta esnaflık yapıyorum ve bu mahallede yaşıyorum” dedi. Başkan Uysal, Yakup Yıldırım’a teşekkür ederek sorunların çözümlenmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım