Menu
RSS
Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Ümit Uysal’a Kaleiçi Teşekkürü

  • Yazan 
Ümit Uysal’a Kaleiçi Teşekkürü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz size geliyoruz” sloganlı halk günü toplantısını Kaleiçi’nde yer alan Kılıçaslan, Tuzcular, Selçuk ve Barbaros Mahalle sakinleri ile birlikte yaptı. Her hafta bir mahallede halk günü toplantıları düzenleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu kez 4 mahalleyi kapsayan toplantı yaptı.

Tarihi Kaleiçi’nde yer alan Kılıçaslan, Tuzcular, Selçuk ve Barbaros Mahalle sakinlerinin katıldığı “Biz size geliyoruz” sloganlı toplantı Koç Üniversitesi Suna İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Enstitüsü konferans salonunda yapıldı.

Uysal, iki bölümde anlattı

Bir halk günü toplantısında ilk kez, aynı anda dört mahalle sakinleri ile buluşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışmalarını iki bölüme ayırarak toplantıya katılanlara anlattı. Temel ve sosyal belediyecilik çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Uysal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Kaleiçi’ne büyük önem veriyoruz. Kaleiçi’nde yaptığımız düzenlemeler ve çalışmalar vizyon katmaktadır” diye konuştu.

Berlin ve Utrecht Fuarları

4-8 Mart 2015 tarihinde ITB Berlin Turizm Fuarı ve 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde Hollanda’da Utrecht Turizm Fuarı’na katıldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, “Kaleiçi’nin tüm Dünya’ya tanıtılması için iki fuarda yer aldık. Kaleiçi standımız fuarda oldukça ilgi çekti. Fuarlarda yer aldığımız sürece Dünya turizm piyasasının tamamının Kaleiçi’ni tanıyacağını düşünüyorum. Kaleiçi Avrupa’nın önemli 30 çekirdek bölgesinden biridir” dedi.

Kaleiçi tanıtımı ve çizgi çalışması

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, Kaleiçi dernekleri ve mahalle sakinleri Başkan Ümit Uysal’a, Kaleiçi’nde yapılan belediye çalışmaları ve tanıtımlardan dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinleri Kaleiçi’nde en büyük sorunun trafik ve güvenlik olduğunu belirtti. İşletmelerin çizgi çalışmalarının yerinde olduğunu belirten vatandaşlar, “Artık esnaf da daha düzgün bir şekilde işletmecilik yapıyor” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım