Menu
RSS

Muratpaşa’da Ramazan Çocuklarla Daha Güzel

Muratpaşa’da Ramazan Çocuklarla Daha Güzel

Vatandaşların yoğun katılımları ile gerçekleştirilen Muratpaşa Belediyesi Ramazan etkinliklerinde çocuklar da büyük mutluluk yaşıyor. Çocuklar, ‘Başkan Amca’ diye hitap ettikleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a sevgi gösterilerinde bulunup hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Çocuklara Özel Program

Muratpaşa Belediyesi’nin her gün bir bölgede kurduğu iftar sofrası ve geleneksel Ramazan eğlenceleri vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi’nce gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar için; geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenleniyor. Çocuklar; Meddah ve Karagöz-Hacivat gösterileri ile eğleniyor.

‘Başkan Amca’ İle Fotoğraf

Kendileri için özel olarak hazırlanan özel oyunlarla gönüllerince eğlenen çocuklar, ‘Başkan Amca’ diye hitap ettikleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a da sevgi gösterilerinde bulunuyor.

Çocuklar, kendileri ile tek tek ilgilenen Başkan Uysal’la hatıra fotoğrafı çektiriyor. Çocukların isteklerini geri çevirmeyen Başkan Uysal; “Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz” diye konuştu. 

Aynı Şehirde Yaşamanın Anlamı

Dutlubahçe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında, vatandaşlara seslenen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Aynı şehirde yaşamanın anlamı; tasada, sevinçte, varlıkta, yoklukta, iyi günde, kötü günde beraber olabilmek.

Bizler; Mevlana’nın, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, bu güzel vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları, torunlarıyız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım