Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Muratpaşa’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlanacak

Muratpaşa’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlanacak

Muratpaşa, Antalya’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının merkezi olacak. Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlanacağı özel program hazırladı. Program kapsamında; Yaşlıevi Üyeleri, torunları için şarkılar söylerken, Çocuk Meclisi'de toplanacak.

Çocuk Meclisi Toplanıyor

Muratpaşa Belediyesi; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için özel program hazırladı. Muratpaşa; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının Antalya’daki merkezi olacak.

Muratpaşa Belediyesi programı çerçevesinde, 23 Nisan Cumartesi günü, Muratpaşa Kent Meydanı’nda saat 10.30’da Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak olan Muratpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde ‘Çocuk Hakları’ gündemi ile Çocuk Meclisi toplanacak.

Andımız Ve Siyah Önlüklü Neneler, Dedeler

Başkanlık koltuğunu 1 engelli, 1 ilköğretim okulu ve 1 kreş öğrencisi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan devraldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, barış için dilekler tutulup balonlar uçurulacak.

Muratpaşa Belediyesi Kreşi öğrencilerinin ‘Andımızı’ okuyacağı kutlamalarda; Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri ve Etüd Merkezleri korolarının, ‘Torunlara Şarkılar’ adlı mini konseri, Başar Koleji, Muratpaşa ve Konyaaltı Maarif Kolejleri ile Maarif Kid’in gösterileri, TED Antalya Koleji’nin ‘Atatürk Çocukları Korosu’ dinletisi ve Ramazan Savaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin ritim şovu yer alacak.

Başkan Uysal’dan Davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; tüm Antalyalıları, metrelerce uzunlukta bez üzerine çocukların hayallerini çizeceği boyama etkinliği ile devam edip, gösteri ve şovlarla akşam geç saatlere kadar sürecek olan kutlamalara davet etti.

Anne ve babaları, geçmişte kendilerinin coşkuyla yaşadığı 23 Nisanları, çocukları ile tekrar yaşamaya davet eden Başkan Uysal; “23 Nisan 1920, TBMM’nin açıldığı gün olmasının yanı sıra Kurtuluş Savaşımız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyetimiz ’in temellerinin atıldığı tarih olması nedeniyle de çok önemli. Gelin, bu coşkuyu, çocuklarımızla hep birlikte yaşayalım” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım