Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Muratpaşa Belediyesi’nden YGS Deneme Sınavı

Muratpaşa Belediyesi’nden YGS Deneme Sınavı

Kurslar, etüd merkezleri ve MURGEM’le binlerce öğrenciye eğitim desteği sunan Muratpaşa Belediyesi; YGS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. Muratpaşa Belediyesi; Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS), girecek öğrenciler için deneme sınavı yapacak.

28 Şubat’ta

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) tarafından, 28 Şubat Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan YGS deneme sınavı, Çallı’da bulunan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecek.

MURGEM’e başvurmaları gerekiyor

Lise mezunu ve son sınıf öğrencilerinin katılabileceği deneme sınavı hakkında MURGEM’in 0242 244 96 69-0242 244 97 70 numaralı telefonlarından bilgi alınabilir. YGS deneme sınavına katılmak isteyen öğrencilerin; 27 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’e kadar Kızılsaray Mahallesi 77. Sokak’ta bulunan MURGEM’e başvuruda bulunmaları gerekiyor.

YGS ile aynı formatta

Öğrenciler, deneme sınavında; 2 saat 40 dakikalık sürede toplam 180 soruya cevap verecek. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce (ÖSYM) düzenlenen YGS’de olduğu gibi; güvenlik aramaları dâhil aynı formatta yapılacak olan deneme sınavında; öğrencilerin daha iyi hazırlanabilmeleri, eksiklerini görebilmeleri ve sınav sterisini yenebilmeleri amaçlanıyor.

Uysal, başarılar diledi

MURGEM’de 700 gencin üniversite sınavına hazırlandığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Etüd merkezlerimiz, kurslarımız ve eğitim kurumlarına yaptığımız yardımlarla öğrencilerimizin geleceğe hazırlamasına destek veriyoruz. YGS deneme sınavına ve 13 Mart’ta yapılacak YGS’ye katılacak öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım