Menu
RSS

Başkan Uysal; ‘Umut Ticareti Yapmıyor, Çalışıyoruz’

Başkan Uysal; ‘Umut Ticareti Yapmıyor, Çalışıyoruz’

Ermenek’te kurulan iftar sofrasında; önce görevlilerle birlikte yemek dağıtan, sonra da vatandaşlarla birlikte sıraya girerek yemek alan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Yalan söylemeden, umut ticareti yapmadan çalışıyoruz. Tapularınız için gece gündüz çalışıyoruz, mutlu sona hep beraber ulaşacağız” dedi.

Sıraya Girip Yemek Aldı

Ramazan ayı başladığı andan itibaren, Muratpaşa Belediyesi’nce her gün bir mahallede kurulan bölge iftar sofrası, Ermenek Mahallesi sakinlerini buluşturdu.

Ermenek Mahallesi Kültür Çadırı’nda yapılan ve yoğun ilgi nedeniyle yüzlerce vatandaş için de dışarıda özel alanların oluşturulduğu iftar sofrasına, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve belediye bürokratları da katıldı.

Başkan Uysal, önce görevlilerle birlikte yemek dağıttı ardından da sıraya girerek vatandaşlarla birlikte iftarlık yemek aldı.

Mutlu Sona Hep Beraber Ulaşacağız

Tapularla ilgili olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Sizlere yalan söylemeden, umut ticareti yapmadan çalışıyoruz.

Sizleri tapularınıza kavuşturmak için yasal çerçevede; azami gayretle çalışıyoruz. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Bu çalışmalar nihayete erdiğinde hep beraber mutlu sona ulaşmış olacağız.

Biz insanımızın her halini, her canlıyı ayrı ayrı seviyor ve değer veriyoruz. Bizim kılavuzumuz Mevlana’dır, Yunus Emre’dir, Hacı Bektaş-ı Veli’dir, bize bu memleketi emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür” diye konuştu.

Ermenek Mahallesi’nde Yapılanlar

‘Sizlerin vergileriyle sizlere hizmet ediyoruz. Ödediğiniz verginin her kuruşunu, sizlerin hayatına geri döndürüyoruz” diyen Başkan Uysal şöyle devam etti; “Kuleli 1, Asmalı ve Gümüş Sokaklar başta olmak üzere 3,5 km yol, 10. Sokak’ta park çalışması yaptık.

6319-6140-6177 Sokaklar’ın kesişiminde semt spor sahamızı; programımıza aldık, başlamak üzereyiz. Ermenek İlköğretimokulu Spor Salonunu hizmete açtık.

Okullarımızda bahçe düzenlemesi, peyzaj, asfalt çalışmaları, semt pazarımıza tuvalet yaptık. Bir minaresini yaptığımız yeni camimizin diğer düzenlemelerine de katkı verdik. Konteynerlerimizi yeraltına alırken, sosyal kreş, etüd merkezi hizmete açıp, postane için yer tahsisinde bulunduk.”

yukarı çık
0
Paylaşım