Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Başkan Uysal: Çimentomuz Memleket Sevdası

Başkan Uysal: Çimentomuz Memleket Sevdası

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli’nin Küçüklü köyünde düzenlenen 5’inci Barbunya Şenliği’nde Türkiye’nin 15 Temmuz’da bir daha yaşanmamasını dilediği çok önemli bir badire atlattığını belirterek, “Hepimiz, memleket için ölebilir her şeyimizi feda edebiliriz.

Bazı yaklaşım farlılıkları olabilir ama hepimizi birleştiren temel şey memleket sevdasıdır” diye konuştu. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Korkuteli’nin Küçüklü Mahallesi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenen Barbunya Şenliği’ne katıldı.

Muhtarlarla Şenlikte

Başkan Uysal’a Küçüklü Barbunya Şenliği’nde Belediye Meclis üyeleri, aralarında Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan’ın da bulunduğu mahalle muhtarlarıyla birlikte Muratpaşa Belediyespor pehlivanı Ali Gürbüz eşlik etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleyen ve Belediye Kültür Sanat sorumlusu İlke Türkdoğan’ın da kısa bir konser verdiği şenlikte katkılarından dolayı Şenlik Tertip Komite Başkanı ve Muratpaşa Zümrütova Mahalle Muhtarı Şevket Saraç, Başkan Uysal’a teşekkür plaketi sundu.

Can Cana Gönül Gönüle

Belediye Başkanı Uysal, burada yaptığı konuşmada şenlik ortamını hem Küçüklü sakinleri hem de Antalya’dan gelen yüzlerle insanla birlikte paylaşmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Şenliğin gerçekleşmesinde katkı veren herkese teşekkür eden Başkan Uysal, kendisini burada da yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarını ayrıca selamlayarak “Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.

Hepimiz Memleket İçin Ölebiliriz

Türkiye’nin kötü günlerden geçtiğini ancak böylesi günleri yaşarken Küçüklü’de biraya gelmenin, can cana, gönül gönüle olmanın önemli olduğunu kaydeden Uysal, şunları söyledi:

“Memleketimiz kötü günlerden geçiyor. Ama atlattık çok şükür. Gelmiş geçmiş olsun. 15 Temmuz’da ortaya çıkan sıkıntı, önemli bir badire atlattık. Bir daha yaşanmamasını diliyorum.

Bu memleketi sevmek hepimizin ortak yönü. Hepimiz, memleket için ölebilir her şeyimizi feda edebiliriz. Bazı yaklaşım farlılıkları olabilir ama hepimizi birleştiren temel şey memlekete sevdasıdır.

Yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Mevlana’nın, Yunus Emre’nin, Hacı Bektaşi Veli’nin yoludur. Yolumuz açık olsun.”

Şiirle Bitirdi

Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuşmasının Türk şiirinin büyük ozanı Nazım Hikmet Ran’ın “Davet” ve Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Memleket isterim” şiirlerini okuyarak tamamladı.

Konuşmalarını ardından Başkan Uysal ve Muratpaşa mahalle muhtarları şenliğe katkılarından dolayı aynı zamanda mesai arkadaşları Zümrütova Muhtarı Saraç, Başkan Uysal’a teşekkür plaketi verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım