Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Uysal’a Üretici Kadınlardan Maydanozlu Teşekkür

  • Yazan 
Başkan Uysal’a Üretici Kadınlardan Maydanozlu Teşekkür

Yenigöl Mahallesi’nde; sabah seralarda çalışan, öğleden sonra da Muratpaşa Belediyesi’nin spor çalışmalarına katılan kadınlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti. Kadınlar, ürettikleri bir kasa maydanozu ziyaret anısına Uysal’a hediye etti.

Kadınlar adına bir kasa maydanoz

Muratpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerisinde Yenigöl Mahallesi’nde başlattığı spor çalışmalarına katılan kadınlar Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti. Seralarda maydanoz üreten kadınlar, Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ile birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, kadınlar adına Sema Özen, getirdikleri bir kasa maydanozu Başkan Uysal’a teşekkür ederek hediye etti.

Seradan spora gidiyorlar

Sabah seralarında maydanoz ekip-biçen kadınlar, öğleden sonra düzenlenen spor çalışmalarına katılmaya başladı. Seralarından çıkıp, Muratpaşa Belediyesi’nin spor çalışmalarına katılan kadınlar Başkan Uysal’a mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini sundu. Kadınlar adına konuşan Sema Özen, “Spor çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Oldukça form yakaladık” diye konuştu.

Uysal: “Kadınlarımızı spora davet ediyorum”

Muratpaşa’da en büyük projenin “İnsan” olduğuna değinen Başkan Ümit Uysal, “Muratpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın spor ve sanatla uğraşmalarını istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana spor ve sanata büyük önem veriyoruz. Sizlerin sabah saatlerinde seralarda çalışıp, ardından spor yapmanız övgü kaynağıdır. Muratpaşa’da yaşayan tüm kadınlarımızı spor çalışmalarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Muhtar Özen: “Mahallemin kadınları mutlu”

Muratpaşa Belediyesi’nin Yenigöl Mahallesi’nde yaptığı çalışmalar ve kadınlara yönelik spor aktivitesinden dolayı Başkan Ümit Uysal’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, “Spor çalışmalarımıza artık mahallemizde yaşayan tüm kadınlar katılıyor. Sabah seralarında çalışıp, öğleden sonra da müzik eşliğinde spor yapıyorlar. Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yenigöl Mahallesi’nde yaşayan kadınlar daha çok mutlular” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım