Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Uysal’a, Batman’dan Teşekkür

  • Yazan 
Başkan Uysal’a, Batman’dan Teşekkür

Adalya Vakfı aracılığıyla; Batman'ın Kozluk İlçesi Cevizli Köyü Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine 20 gitar gönderen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür geldi. Talepte bulunan Antalyalı öğretmen Ayşegül Ünlü; Başkan Uysal’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teşekkür belgesi ve öğrencilerinin selamını getirdi.

Teşekkür belgesi

Batman'ın Kozluk İlçesi Cevizli Köyü Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri; Antalyalı öğretmenleri Ayşegül Ünlü’nün; Turunç Masa’ya başvurusu ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatı ile Adalya Vakfı’nca gönderilen 20 gitar için teşekkür ederek, Haziran ayındaki dinletilerine davet etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; yarı yıl tatili için Antalya’da bulunan öğretmen Ayşegül Ünlü’yü, makamında kabul etti.

Ünlü; Kozluk Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yaşa tarafından hazırlanan teşekkür belgesini, Başkan Uysal’a sunarken, öğrencilerinin de teşekkürleri ile dinleti davetlerini iletti.

Öğrencilerden dinletiye davet

Taleplerinin, Muratpaşa Belediyesi’nde yankı bulması ve Adalya Vakfı’nca karşılanmasının gururunu yaşadığını söyleyen öğretmen Ünlü; “3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, kursla öğrenmeye başladılar. Ders durumları, kişisel ve sosyal duruşları adına ciddi anlamda değişiklikler var. Haziran ayında dinleti yapacağız.

Öğrencilerimiz, sizi de dinletilerine davet etmemi istediler. Müzik aleti çalabilen bir insanların, dünyaya karşı daha olumlu duygular besleyen, hayatta daha mutlu, daha sevgi dolu insanlar olduklarını düşünüyorum. Birazda öğrencilerimde bunu görmek istedim” dedi.

Başarılı öğrencilere müzik aleti verilmeli

Cevizli Köyü Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin haziran ayındaki dinletisine katılmayı çok istediğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “ Talep edildiğinde Antalyalı olduğunuzu bilmiyordum sadece böyle bir talep var dediler. Bende yeter ki müzik aleti istesinler gönderelim dedim. Bir eğitim kurumu tarafından müzik aleti istenmesi kadar hoş bir şey yok.

Öğrencinin, okuldan bir müzik aleti öğrenerek ayrılması çok matematik bir başarı çok ölçülenebilir somut bir başarı. Cumhuriyetin ilk yıllarında başarılı öğrencilere mandolin dağıtılıyormuş. Bence; devlet, bence bütün okulllarda yetenekli öğrencilere ücretsiz müzik aleti vermeli” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım