Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’dan, Wings For Life Koşusuna

Antalya’dan, Wings For Life Koşusuna

İzmir’de 8 Mayıs Pazar günü omurilik zedelenmelerinin tedavisi için fon sağlanması amacı ile yapılacak yarışmaya katılacak olan Antalya Runners grubunun iki üyesi, desteklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür plaketi sundu.

Dünyada 34 Kentte

Muratpaşa Belediyesi; omurilik zedelenmelerinin tedavisi yolunda yapılan araştırmalara kaynak sağlamayı amaçlayan Wings For Life Vakfı’nca düzenlenen ve dünyanın 34 farklı kentinde gerçekleştirilecek Wings For Life World Run’a Antalya’yı temsilen katılacak iki sporcuya destek veriyor.

Dünyanın en büyük koşu etkinliklerinden biri olan, Wings For Life World Run’a; Antalya’dan, Antalya Runners sporcuları katılıyor.

Başkan Uysal’a Teşekkür

İzmir’de 8 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Wings For Life World Run’a katılarak Antalya’yı temsil edecek olan Antalya Runners grubunun iki üyesi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür plaketi sundu.

Omurilik zedelenmelerinin tedavisi için fon sağlanması amacı ile yapılacak olan koşuda Antalya’yı temsil edecek olan Ramazan Uçar ile Onur Şentürk, Başkan Uysal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çabanız Övgü Kaynağı

Wings For Life World Run’da Antalya’yı temsil edecek olan Antalya Runners grubunun iki üyesine başarılar dileyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Engellilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Omurilik zedelenmelerinin tedavisine destek olunması amacı ile düzenlenen koşuda Antalya’yı temsil etmeniz övgü kaynağıdır” diye konuştu. Başkan Uysal’da iki sporcuya ziyarette çeşitli hediyeler verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım