Menu
RSS

Ahmet Azat Mutlu, Artık Daha Mutlu

Ahmet Azat Mutlu, Artık Daha Mutlu

‘Müzik asla eskimez’ bir çocuğun hayalini daha gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Varlık Mahallesi halk günü toplantısında türkü söyleyen 13 yaşındaki Ahmet Azat Mutlu’ya, talep ettiği bağlamayı verdi.

Bağlama Talep Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın her hafta bir mahallede ‘Biz size geliyoruz’ sloganı ile gerçekleştirdiği Halk Günü toplantılarına çocuklar damga vuruyor.

Başkan Uysal’ın, Varlık Mahallesi’nde yaptığı Halk Günü toplantısına çok sayıda çocuk da katılarak taleplerini dile getirdi. 13 yaşındaki Ahmet Azat Mutlu ise akranları gibi oyun sahaları ve park değil bağlama talebinde bulundu.

Toplantı Bitiminde Bağlamasına Kavuştu

Ahmet Azat Mutlu; Halk Günü toplantısında ‘Gesi Bağları’ adlı türküyü seslendirirken, Başkan Ümit Uysal’a, “Müzik asla eskimez Projenizi, haberlerde gördüm. ‘Müzik asla eskimez’ projesinden yararlanmak ve bağlama sahibi olmak istiyorum” dedi.

Başkan Uysal, toplantı bitiminde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Sanat Sorumlusu İlke Türkdoğan’ın getirdiği bağlamayı,  Ahmet’e verdi. 

Çocuklarımız Sporla Sanatla İlgilensin

‘Müzik asla eskimez’ projesi ile kullanılmayan, hasarlı enstrümanlar toplayıp gerekli bakım ve onarımları yaptıktan sonra talep eden, ihtiyacı olan yetenekli çocuklara verdiklerini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal;

“Halk günü toplantılarımızda ilk kez böyle bir taleple karşılaşıyorum. Ahmet şimdi çok mutlu. Çocuklarımız, sporla sanatla ilgilensin istiyoruz” dedi.

Projeye Nasıl Destek Verebilirim

Vatandaşlar; ‘Müzik asla eskimez’ projesine 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattından bilgi alıp, enstrüman bağışlayarak katılabilir.

Çocukların hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar; enstrümanı Turunç Masa’ya veya Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilebilir.

yukarı çık
0
Paylaşım