Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Abi Ve Ablalarını Okula Uğurladılar

Abi Ve Ablalarını Okula Uğurladılar

Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne devam eden ve gelecek sezon okula başlayacak olan 20 minik öğrenci için yıl sonu gösterisi düzenlendi. 4 ve 5 yaş grubu minik öğrenciler, 2010 yılı doğumlu abi ve ablaları için özel program düzenledi.

Küçük Kardeşler Sahne Aldı

Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM), etüd merkezleri, MEST Kursları ve sosyal kreşler gibi uygulamaları ile her yaş grubuna eğitim projeleri sunan Muratpaşa Belediyesi, dönem sonu etkinlikleri düzenliyor.

Muratpaşa Belediyesi merkez Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne devam eden 2010 doğumlu 20 minik öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen törende; 4 ve 5 yaş grubu minik öğrenciler; abi ve ablaları için sahne aldı.

Muratpaşa Belediyesi merkez Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne devam eden 4 ve 5 yaş grubundan yaklaşık 100 öğrenci, sundukları gösterilerle, izleyenlerin takdirini kazandı.

Geleceğe Dair Umudumuzsunuz

Okul öncesi eğitimini Muratpaşa Belediyesi merkez Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde alan 2010 doğumlu 20 öğrenci; 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilkokula başlayacak.

20 öğrenci; sunuculuğunu daha küçük yaş gruplarından çocukların üstlendiği programda, yüzme başarı sertifikalarını da aldı. Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.

Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz’ diye seslendiği miniklere; “Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler, gülen yüzümüz, neşemiz olduğunuz kadar, geleceğimiz ve geleceğe dair umudumuzsunuz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım