Menu
RSS

20 Yıl Sonra Gelen Asfalta Teşekkür

20 Yıl Sonra Gelen Asfalta Teşekkür

Varlık Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür eden ve iftara davet eden vatandaşlar; “Mahallemizde en son 1995-1996 yıllarında yol çalışması yapılmıştı. 20 yıl sonra asfaltlanıyor” dedi.

Çalışmalar Haftasonu Da Sürüyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; haftasonu, Varlık Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan yol yenileme çalışmalarını denetledi.

Denetleme sırasında, Başkan Uysal’ı gören vatandaşlar; “1996 yılından beri, Varlık Mahallesi’nde ikamet ediyoruz. Mahallemizde, ilk defa yollarımız yenileniyor, çöp konteynerlerimiz yeraltına alınıyor. Sayenizde mahallemize hizmet geliyor” diyerek teşekkür etti.

Esnafla Sohbet

Varlık Mahallesi 184 Sokak’ta yapılan asfaltlama çalışmasını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Varlık Taksi Durağı’nda, taksici esnafı ile de sohbet etti.

Sohbete katılan vatandaşlar; “Yamasız asfalt yapacağız demiştiniz, en doğrusu bu. Size teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Bazı vatandaşlar da; balkonlardan, Başkan Uysal’a, alkışlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Uysal’ı İftara Davet Ettiler

Başkan Uysal; Varlık Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelerinin Avrupa standartlarında asfaltla kaplanacağını söyledi. Varlık Mahallesi’ndeki esnafları da ziyaret eden Başkan Uysal, bir sürprizle de karşılaştı.

Başkan Uysal, bir bakkalı ziyaretinde,  1. ve 2. sınıfı okuduğu Kemer Ovacık İlkokulu’ndan, Bayram Tal adlı okul arkadaşı ile karşılaştı. Bu arada, mahalle sakini kadınlar; Başkan Uysal’ı, kendi aralarında yapacakları iftara davet etti.

yukarı çık
0
Paylaşım