Menu
RSS

Manavgat Şelalesi'nde Çevre Düzenleme Çalışmaları

Manavgat Şelalesi'nde Çevre Düzenleme Çalışmaları

Manavgat Şelalesi'nde belediye tarafından yapılan çevre düzenlemeleri çalışmalarında sona gelindi. Manavgat Belediyesi'nin Manavgat Şelalesi'nde yaptığı çevre düzenleme ve yeni tesis çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçenin en önemli markalarından biri olan şelalenin gurur duyulacak bir yer olacağını söyledi.

Şelalenin çevre düzenleme çalışmaları sırasında yaşanan bazı yasal sorunların aşılmaya çalışıldığını aktaran Başkan Sözen, "Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonlarından biri olan Manavgat'a, şelalenin durumu hem işletme mantığı hem de fiziki olarak yakışmıyordu" dedi.

Yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli kurumlardan misafirlerinin geldiğini kaydeden Başkan Sözen, hiçbir misafirini şelaleye götüremediğini vurguladı. Şelalenin Manavgat'a yakışır bir yer olması amacıyla çalıştıklarına işaret eden Başkan Sözen, şöyle dedi:

"Bu noktada birçok yasal süreç yaşadık, bunlar aşıldı. Çok güzel bir proje yaptık. Hakikaten harika bir proje, bittiği zaman göreceksiniz.

Manavgat'a yakışan, sizlere yakışan, toplumda yaşayan insanlara hizmet verecek, turistlerden, gelen yabancı misafirlerden gurur duyacağımız bir proje yakın zamanda neticeye götüreceğiz.

Çalışmalar biraz yavaş gitti. Bu imalat aşamasıyla ilgili bir yavaşlık değil. Bazı yasal sıkıntıları vardı onları aşmaya çalışıyoruz ve çözme noktasındayız. Çünkü orası Manavgat'a aittir. Orası Manavgat'ta yaşayan insanlara aittir." Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım