Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalyalı Miniklerden Pijama Partisi

  • Yazan 
Antalyalı Miniklerden Pijama Partisi

Manavgat belediyesi kreşinde eğlenceli saatler. Minikler pijama partisinde eğlendi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in büyük sosyal yatırımlarından birisi olan Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi, her geçen gün büyüyüp gelişiyor, eğitim gören öğrencilerin sayısı da artıyor.

Şimdilik 36-60 ay ay arası 41 çocuğun eğitim gördüğü merkezde minikler için her gün farklı etkinlikler düzenleniyor. Deneyimli eğitimci Emine Çataltaş’ın sorumlu olarak atandığı Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’nde her gün farklı ve eğitici etkinlikler düzenleniyor. Etkinliklere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de sık sık katılıyor.

Çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı bulunmak amacı ile her ay farklı bir etkinlik gerçekleştiren kreş yetkilileri ''okulumuza hoş geldiniz'' partisinin ardından bu ay da pijama partisi düzenledi. Partiye minikler ellerinde yastıkları ile katılırken, kreş öğretmenleri de tıpkı küçükler gibi pijamalarını giymeyi ihmal etmedi. Pijama partisini bazı veliler de izledi.

Küçükler bir ara yastık savaşı da yaparak eğlenceli dakikalar geçirdi. Sorumlu Müdür Çataltaş, bu etkinlikte uykunun çocuk gelişimi üzerindeki etkisinin önemine dikkat çekildiğini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ''Çocukların gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlaması için kreş sayısının arttırılmasına yönelik çalıştıklarımız tüm hızıyla devam ediyor '' dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım