Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Sarısu Mahallesi’ne Yeşil Alan Ve Yeni Bir Park

Sarısu Mahallesi’ne Yeşil Alan Ve Yeni Bir Park

Sarısu Mahallesi 130 Sokakta da 3 bin metrekare yeşil alan çalışmasını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide aynı sokak üzerinde 3 bin 326 metrekare büyüklüğünde yeni bir parkın yapımına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Hurma Mahallesi’ne yeri bir park daha kazandıran Konyaaltı Belediyesi, şimdide Sarısu Mahallesi’nde park yapımına başladı.

Sarısu Mahallesi 130 Sokak üzerinde 3 bin metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde yeşil alan çalışmasını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdide aynı sokak üzerinde 3 bin 326 metrekare alan üzerine kurulu yeni bir park için çalışma başlattı.

Parklar kadar yeşil alan yapımına da büyük önem verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak Sarısu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 3 bin metrekare büyüklüğünde ki yeşil alanda, son derece özel olan ipek ve sığla ağaçları kullandıklarını söyledi.

Bölge halkının ferah nefes alabilecekleri bu alanda çimlendirme çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Böcek, yolların sıcak asfalt ile kaplandığı kaldırımların ise modern taşlarla örüldüğü Sarısu Mahallesi’ne her geçen gün değer kattıklarını kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, bununla birlikte aynı sokak üzerinde yapımına başlanan parkta da vatandaşların rahatlıkla spor yapabilmeleri için fitness alanı ve çocukların güvenliği için zemini kauçuk malzemeyle kaplanmış çocuk oyun alanı ve oturma alanlarının yer alacağını bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım