Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Mutlu Çocuk Fuarı Konyaaltı’nda

Mutlu Çocuk Fuarı Konyaaltı’nda

Konyaaltı Belediyesi Antalya’da bir ilke daha imza atıyor ve çocukların 4 gün boyunca bir birinden renkli etkinliklerle gönüllerince eğlenebilecekleri Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nın startını veriyor.

3 Anaokulu ve 2 çocuk kreşi ile bölgede çocuklar için eğitim kurumu gibi çalışan Konyaaltı Belediyesi, şimdide sadece çocukların gönüllerince eğelene bilecekleri bir projeyi hayata geçiriyor.

Feslikan Yaylası’nda yapılan Yayla Şenlikleri, Saklıkent’te yapılan Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları, Kitap Fuarı ve daha birçok etkinlikle her yıl 7’den 70’e tüm Antalya’yı kucaklayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide çocukların 4 gün boyunca bir birinden renkli etkinliklerle gönüllerince eğlenebilecekleri Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nın startını veriyor.

19 Mayıs Perşembe günü Cam Piramit’te başlayacak olan Mutlu Çocuk Fuarı ile Konyaaltı Belediyesi,  4 gün boyunca bir birinden renkli etkinliklerle çocukların hayal dünyasını gerçek yapmayı amaçlıyor.

Mandala atölyesi, drama atölyesi, oyun atölyesi, zekâ oyunları, kukla gösterileri, özel kıyafetli kahraman gösterileri, balkabağı masal dinleme kutusu, buz pisti, şişme oyun parkı, hazine avcısı, uçurtma yapımı gibi birçok etkinliğin yanı sıra binlerce çocuğun hayallerini süsleyen Pepe Evi de Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nda yer alıyor.

Ayrıca çocuk kitapları yazarı Rıfat Batur’da “Kitap Doktoru” kitabıyla fuarda yerini alacak. Birçok projenin öncülüğünü yaptıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıl altıncısını düzenledikleri Konyaaltı Kitap Fuarı ile Antalya’da bir marka oluşturduklarına dikkat çekti.

Bu tür etkinliklerin ülke genelinde büyük ses getirdiğini dile getiren Başkan Böcek, her yıl ortalama 500 yağlı güreşçiyi er meydanında buluştukları Yayla Şenlikleri’nin de bunlardan biri olduğunu söyledi.

Başkan Böcek, Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’yla şimdide geleceğin teminatı çocukları kucaklamak istediklerini bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, 19-22 Mayıs günleri arasında Cam Piramit’te düzenlenecek olan fuara tüm çocukları davet ettiklerini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım