Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı’nda Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Konyaaltı’nda Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Konyaaltı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. İlçede 2 ayrı noktada kurban satışı, 4 ayrı noktada da ise kurban kesim merkezi oluşturuldu.

Kurban satış ve kesim noktalarını yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu alanlarda vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlıklar yaptıklarını söyledi.

Kurbanlık hayvan satıcıları ile tek tek el sıkışan Başkan Böcek, esnafa “Kurban Satışı ve Kesimi”yle ilgili genel bilgiler içiren kitapçık ve sahte para kontrol kalemi dağıttı.

Başkan Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi’nin batı çıkış kapısı karşısı ve Hurma Mahallesi Boğaçaşı Caddesi üzerinde mermer depoları karşısında bulunan boş arazide kurban satışı yapıldığını bildirdi.

Bununla birlikte bu yıl 4 ayrı noktada da kurban kesimi yapılacağını ifade eden Başkan Böcek, Liman Mahallesi, Siteler Mahallesi ve Pınarbaşı Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri’nde küçükbaş havyan kesimi yapılacağını Altınkum Mahallesi Kapalı Pazarı’nda ise hem küçükbaş hem de büyükbaş hayvan kesimi yapılacağını kaydetti.

Kurban Bayramı süresince Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de 7/24 görev yapacağını bildiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak belirtilen kesim noktalarında Kurban Bayramı’nın ilk günü ücretsiz kurban kesimi yapacaklarını kaydetti.

Başkan Böcek, başta Konyaaltı olmak üzere tüm Türkiye’nin ve de İslam aleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden kutladığını bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım