Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı’nda İkinci Kez Köyüm Bisiklete Biniyor

Konyaaltı’nda İkinci Kez Köyüm Bisiklete Biniyor

Konyaaltı Belediyesi, Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir Eko-Turizm Projesi kapsamında ikincisini düzenlediği “Köyüm Bisiklete Biniyor” etkinliğiyle 7’den 70’e yüzlerce kişi bisiklet bindi.

Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir Eko-Turizm Projesi kapsamında düzenlenen “Köyüm Bisiklete Biniyor Şenliği”nin ikincisiyle bisiklet severler, yaklaşık 10 kilometrelik bir parkurda pedal çevirdi.

Konyaaltı Belediyesi ile Çakırlar, Bahtılı, Kır, Karatepe, Doyran ve Gökçam Mahalle Muhtarlıkların da işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer Çevikol ve çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Etkinliğe şalvarlarıyla katılan köylü kadınları, profesyonel bisiklet kullanıcılarıyla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekerek renkli görüntüler oluşturdu.

“Köyüm Bisiklete Biniyor” etkinliği, otomobil ve motosikletli jandarma ekiplerinin gözetiminde, Çakırlar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yerinden başladı.

Çakırlar, Bahtılı, Karatepe ve Gökçam Mahallelerinden geçen ve yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki parkur, Gökçam İlkokulu’nda son buldu.

Gökçam İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer Çevikol, Konyaaltı Belediyesi ve muhtarların işbirliğiyle düzenledikleri “Köyüm Bisiklete Biniyor Şenliği”yle eko-turizmin olmazsa olmazı Çakırlar, Bahtılı, Doyran ve Gökçam Mahallelerinde bu heyecanı hep birlikte yaşadıklarını kaydetti.

Çevikol, bu yıl ikincisini düzenledikleri bu etkinliğinde gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. Konuşmaların sonunda gerçekleştirilen çekiliş ile yepyeni 10 bisiklet ve çeşitli birçok hediye, sahiplerine teslim edildi.

O şanslı isimler arasında yer alan 61 yaşındaki çiftçi Yunus Aktaş’ta, her yaştan kişinin bisiklet kullanması gerektiğinin belki de en güzel örneğini oluşturdu.

yukarı çık
0
Paylaşım