Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı Açıldı

Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı Açıldı

Konyaaltı Belediyesi’nin Cam Piramit’te açtığı “Mutlu Çocuk Fuarı” ilk gününde çocukların ve anne babalarının akınına uğradı. Kurdelesini çocukların kestiği fuar açılışında konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Mutlu Çocuk Fuarı’yla Antalya ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz” dedi.

Açılışta CHP İl Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da yer aldı.

Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz

“Konyaaltı Belediyemiz birçok projeler gerçekleştirdi. Hizmette 18’inci yılımızı hep birlikte tamamladık. Bundan sonra da birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz” diyen Muhittin Böcek, “Okumak lazım’ sloganı ile başlattığımız kitap fuarıyla yola çıkmıştık. Büyüklerimize, kadınlarımıza, gençlerimize yönelik buna benzer birçok sosyal proje gerçekleştirdik.

Şimdi de Türkiye’de alışılmamış bir fuarı, çocuk fuarını gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu. “Biliyorsunuz çocuklar fuarlara alınmazlar” diyen Başkan Böcek, “Çalışma arkadaşlarımızla uzun süre düşündükten sonra Antalya ve Türkiye’de bir ilki, bir çocuk fuarını gerçekleştirmeye karar verdik.

Fuarımıza emek veren tüm kurum ve kuruluşlara, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.     

Bugün Atatürk’ün Samsun’da Güneş Gibi Doğduğu Gündür

“Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşunun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’n 97 yıl önce Samsun’da bir güneş gibi doğduğu bir gündür.

Şu anda ben buruda bu konuşmayı yapıyor, sizinle burada bu buluşmayı gerçekleştiriyor isek, bütün bunları 97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal’in yaktığı ışığa borçluyuz” diyen Muhittin Böcek, “Her ne kadar zor zamanlarda unutturulmaya çalışılsa da, Atatürk’ü seven herkesle birlikte bütün engelleri aşacağız inşallah. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarını şükranla anıyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Hem Eğlenip Hem Öğrenecekler

19 – 22 Mayıs günleri arasında açık kalacak fuarda çocuklar alışveriş yapma yanında birçok atölyeden yararlanabilecek, birbirinden renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenebilecek.

Mandala atölyesi, drama atölyesi, oyun atölyesi, zekâ oyunları, kukla gösterileri, özel kıyafetli kahraman gösterileri, balkabağı masal dinleme kutusu, buz pisti, şişme oyun parkı, hazine avcısı, uçurtma yapımı gibi birçok etkinliğin yanı sıra binlerce çocuğun hayallerini süsleyen Pepe Evi de Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nda yer alıyor.

Fuarda çocuk kitapları yazarı Özge Lokmanhekim ve Rıfat Batur da kitaplarını imzalayacak.

yukarı çık
0
Paylaşım