Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Belediyesi’nin 2.Kreşinde İlk Ders

Konyaaltı Belediyesi’nin 2.Kreşinde İlk Ders

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin ikincisi Gürsu Mahallesi’nde hizmete açıldı. 3 anaokulu ve bir çocuk kreş ile okul öncesi eğitime öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, ikinci çocuk kreşini de hizmete açtı.

128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.  Kreşte yaşları 3 ile 6 arası çocuklara eğitim vermeyi amaçlayan Konyaaltı Belediyesi, ilk ders gününde öğrenciler için palyaço gösterilerin de yer aldığı eğlence dolu bir etkinlik hazırladı.

Şehit Teğmen Ayfer Gök, Alper Duru ve Uncuali Anaokulu ile bölgeye üç anaokulu kazandırdıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıl Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’ni hizmete açtıklarını söyledi.

Şimdi ise kreşin ikincisini eğitim-öğretime açtıklarını ifade eden Muhittin Böcek, eğitime olan yatırımların artarak devam edeceğini bildirdi. “Çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz.” diyen Başkan Böcek, ikinci kreşin şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’ne öğrenci kayıtları devam ediyor. Kreşe kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Kreş kayıtları için istenen evraklar ise şöyle: 7 adet vesikalık fotoğraf, öğrencinin ve velisinin nüfus cüzdan sureti, öğrenci sağlık raporu, öğrenci aşı kartı fotokopisi, ikametgah belgesi, gaita ve boğaz kültürü sonuçları.

yukarı çık
0
Paylaşım