Menu
RSS

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde Yıl Sonu Sergisi

Konyaaltı Belediyesi Kreşi’nde Yıl Sonu Sergisi

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören çocuklar, yılsonu sergisi açtı. Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen yılsonu etkinliğinde, çocukların yıl boyunca ortaya koymuş olduğu birbirinden başarılı çalışmalar ailelere sergilendi.

Kreş bahçesini tamamen kaplayan el sanatları çalışmaları ailelerin büyük beğenisini toplarken, veliler çocuklarının ortaya koymuş olduğu eserlerin fotoğraflarını çekti.

Kreşte oluşturulan serginin açılışına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kreş öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Başkan Muhittin Böcek, yılsonu nedeniyle öğrenciler tarafından yapılan resim ve el işi çalışmalarının beğeniye sunulduğu serginin açılış kurdelesini yine çocuklarla birlikte kesti.

Açılış kurdelesini kestikten sonra yaptığı konuşmasında çocukların gelişimi için resim ve el becerisi çalışmalarının önemli olduğunu dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde yıl boyunca eğitici çalışmaların yanı sıra el becerilerini geliştirmeye dönük çalışmalarda yaptıklarını söyledi.

Muhittin Böcek, “Kreşimizde eğitim gören minik evlatlarımızın yapmış oldukları resimlerin ve el işlerinin sergiye dönüştürülmesi gurur verici bir şey. Miniklerimizin çocukça bakış açısıyla yapmış oldukları bu resimleri ve el işlerini görünce, keşke biz büyüklerde dünyaya çocuklarımızın gözünden bakmayı, onlar gibi düşünmeyi başarabilsek diye düşündüm. Başta eğitimcilerimiz olmak üzere bu sergide emeği geçen herkesi kutluyorum.” diye konuştu. 

Çocukların yaptığı resimler ve el işi ürünlerin yer aldığı sergi velilerden de büyük beğeni aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım