Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Belediyesi Kreşi, Aikido İle Güne Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi Kreşi, Aikido İle Güne Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde 3 ile 6 yaş grubu 90 öğrenci İngilizce; bale, seramik, müzik, halk oyunları ve drama gibi farklı bir çok etkinlikle geleceğe hazırlanıyor. Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde öğrenciler;

sanatsal, teknolojik, sportif alanlarda kendileri için hazırlanan birçok sosyal etkinlikler ile geleceğe güvenle hazırlanıyor. Düzenlenen etkinliklerle çocuklarla birlikte veliler de eğitimin bir parçası oluyor.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde kimi öğrenci velisi de hobi olarak icra ettikleri faaliyetleri, düzenlenen etkinliklerle öğrencilere aktarma fırsatı buluyor.

Veliler kimi zaman kreşte öğrencilere yemek yapmanın püf noktalarını gösteriyor; kimi zaman ise el becerisi etkinliklerine katılarak, çocuklarla birlikte keyifli zaman geçiyor. Bazen de Aikido ile öğrencilere kendilerini savunmanın inceliklerini anlatıyorlar.

ÖĞRENCİLER AİKİDO İLE GÜNE BAŞLIYOR

Kreş öğrencisi Kaan Çelikkalkan’ın babası Erkan Çelikkalkan, hobi olarak icra ettiği Aikido savunma sanatı hakkında öğrencilere hem teorik hem de pratik bilgiler verdi. “Aikido çocuğun, fiziki ve kültürel gelişiminin yanı sıra çocukların kendilerine olan öz güvenlerinin gelişmesini de sağlamakta.

Çocuğun daha planlı ve programlı çalışmasını sağlarken, zamanı en iyi şekilde değerlendirmesine, kurallara uyum göstermesine daha disiplinli ve ölçülü yaşamalarına da önemli etken oluşturur” diyen Çelikkalkan, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde öğrencilerin iyi bir spor ile günü başladıklarını söyledi.

YENİ EĞİTİM YILINA YENİ KREŞ

Belli sürelerde yapılan İngilizce; bale, seramik, müzik, halk oyunları ve drama gibi farklı birçok etkinlikler ile çocukların sanatsal gelişimlerine önemli katkıda bulunduklarını ifade eden Başkan Böcek, kreşte sportif aktiviteleri hakkında: “Okulumuzda kış mevsimi için özel kış oyun bahçesi bulunmaktadır.

Bu oyun bahçesi ile çocuklar spor yapıyor ve bale dersleri alabiliyorlar. Binanın yan tarafında bulunan açık hava park ve oyun alanı, çocukların güvenli ve rahat edebilecekleri bir alan olup birçok sportif etkinliğe göre tasarlandı.” dedi.

Başkan Böcek ayrıca, 2016-2017 eğitim öğretim yılında yeni bir kreşi daha hizmete açacaklarını bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım