Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Böcek’e Teşekkür

Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Böcek’e Teşekkür

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  katılımıyla, 33 projenin açılışını gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediyesi’nin yapımını tamamladığı 33 projenin açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi önünde düzenlenen açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Çetin Osman Budak, Niyazi Nefi Kara, Devrim Kök, CHP İl Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 18 yıllık görev boyunca yaptığı çalışmaların videosu izletildi.

Ardından törenin açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Doğup büyüdüğüm bu Konyaaltı’nda 8 bin 200’lü nüfuslardan başlayarak bugünlere geldik.

Çalmadan çaldırmadan, hiçbir kurum ve kuruluşla kavga etmeden bugünlere geldik. 1 milyon lira bütçeyle başladık. Bugün de 123 milyon lira bütçemiz var. Ayağımızı yorganımıza göre uzatarak, her seçim öncesi ne söz verdiysek onu yapmaya çalıştık. ”dedi.  

33 Proje Vatandaşların Talepleri

33 projenin Konyaaltı’nda bulunan vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Burada yaşayan 20 binin üzerinde Rus vatandaşlarımız var.

Biz Türküyle, Kürdüyle, alevisiyle birlikte hep bir aradayız. Bütün renkler burada var. Bütün herkesi seviyoruz.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu; “Sizler çok şanslısınız. Türkiye’nin en güzel kentinde Antalya’da yaşıyorsunuz ama daha da güzel olanı Konyaaltı’nda yaşıyorsunuz.

Sayın Muhittin Böcek, izlettiği tanıtım filmiyle bizleri 18 yıl öncesine götürdü. Görüyoruz o yıllarda Konyaaltı, gecekonduların olduğu, tozlu yolların olduğu, şehir merkezinden kopuk bir yer.

Bu güne baktığımızda ise Konyaaltı; modern yapıları, parkları, yeşil alanları ile herkesin yaşamak isteyeceği bir yer haline dönüşmüş.

Sayın Böcek diyor ki; ‘İnsansa benim başımın üstünde yeri var’ işte bizim sosyal belediyecilik felsefemiz bu. Herkesi kucaklamak, herkese hizmet götürmek bizim yerel yönetimlerin işi. Sayın Muhittin Böcek’e yapmış olduğu bu hizmetlerden ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, kendisini kutluyorum.

Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na özel hazırlanmış bir heykel takdim ederek teşekkür etti.

Protokol üyelerinin katılımıyla kesilen kurdele ile Konyaaltı’nda: Konyaaltı Atatürk Stadı, cemevi, Expo 2016 Parkı, Konyaaltı Sanat eğitim Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Salonu, 2 adet kreş ve gündüz bakım evi, etüt merkezi, katı atık aktarma istasyonu, bitkisel atık getirme ve yönetimi merkezi, 3 muhtar evi ve 20 adet park olmak üzere 33 proje hizmete açıldı.

Törenin sonunda ise “Gençlik Şöleni” kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım