Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tütüncü Mahalle Başkanlarını Dinledi

Tütüncü Mahalle Başkanlarını Dinledi

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 66 mahalle başkanıyla yaptığı toplantıda her mahallenin taleplerini bizzat öğrendi, yeni yatırım müjdeleri verdi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nın ikincisini düzenlediği ‘Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’nda tek tek mahallelerin taleplerini dinledi, yeni müjdeler verdi.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki bir termal otelde düzenlenen buluşma, 3 gün sürdü. İlçedeki 66 mahallenin partili sorumluları, mahalle sakinlerinin isteklerini direkt olarak ifade etme fırsatı bulurken, aralarında tanışma ve kaynaşma fırsatı da elde etti.

İlçe teşkilatı tam kadro katıldı

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Teşkilat Başkanı Fatih Şahin, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Turan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan’ın katıldığı buluşmada, mahalle başkanları 20’şerli gruplar halinde Başkan Tütüncü ile toplantı yaptı.

Her mahalle başkanı sırasıyla kendini ve mahallesini tanıtarak, mahalle sakinlerinin belediyeden beklentilerini anlattı. Tütüncü de anında bu isteklere yanıt verdi.

Aradaki samimiyeti arttırdık

Sandıklı’da Antalya’nın stresli havasından uzak vaziyette mahalle başkanlarıyla aynı ortamı paylaştıklarını belirten Tütüncü, sorunların konuşulduğu güzel bir buluşma sağladıklarını söyledi. Geçen yıl Antalya’da ilk kez yapılan bu toplantının tekrarlanacağı sözünü yerine getirdiklerini belirten Tütüncü, teşkilata önem veren bir belediye başkanı olduğunu hatırlattı.

Teşkilatın başarılı olmasıyla hepimizin başarılı olacağına inandığını belirten Tütüncü, “Kepez’i yeni hizmetlerle, yatırımlarla geliştireceğiz. Ama bunun için en önemli şart, aramızdaki samimiyetin güvenin sağlam olması.” dedi.

Kamu hizmetlerini yönlendirdik

Vatandaşların belediyeden beklentilerini ele alındığı ve kafalardaki soru işaretlerinin giderildiği bir toplantı olduğunun altını çizen Tütüncü, “Kardeşliğimizin gelişmesi noktasında bir araya geldik. Belediye hizmetlerimizin mahalle başkanları üzerinden halkımıza etkin biçimde anlatılması konusunda çalıştık.

Geçtiğimiz yıl da böyle verimli bir kamp yapmıştık. Mahalle başkanları ilçe geneli yaptığımız çalışmaları görmüş oldu. Biz de onların istediği şekilde hizmetlerimize yön veriyoruz. Amacımız kamu hizmetimizin kalitesini yükseltmek. Sosyal ortamlarda da teşkilatımız ile belediye arasındaki gönül bağını güçlendirmiş oluyoruz.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım