Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez Sporun Merkezi Oluyor

  • Yazan 
Kepez Sporun Merkezi Oluyor

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü tarafından seçim döneminde verilen vaadlerden olan semt spor sahaları 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Başkan Hakan Tütüncü’nün Kepez için verdiği vaadler arasında yer alan ve yaz aylarında temel atma törenleri gerçekleşen projelerde sona yaklaşıldı. Kepez’i sporun merkezi haline getirmek amacıyla beş ayrı mahallede başlatılan projeler modern bir imaj ile Kepez’e kazandırılıyor. Farklı bir konseptte tasarlanan projede, standartlara uygun sentetik çim alanlı futbol sahası, basketbol sahası, açık bölümünde spor alanları, yürüyüş yolları ve kafeteryalar bulunuyor.

Vizyon projeler

Başkanlığının İlk döneminde vaat ettiği projeleri gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Tütüncü, yeni döneminde de sözünü verdiği semt spor sahalarının çok yakında hizmete açılacağının müjdesini verdi. Standartlara uygun şekilde tasarlanan projeler, sporu Kepez’in her noktasına taşıyor. Halkın sporla iç içe olması için çok sayıda proje geliştirdiklerini ifade eden Tütüncü, “2009 yılında yola çıkarken bir hedef koymuştuk. Kepez’i bir eğitim, gençlik, spor ve sanat şehri haline getirmekti.

Biz bugüne kadarki çalışmalarımızı bu vizyon etrafında şekillendirdik. Bu vizyonu gerçekleştirmeye hizmet edecek nice hizmetleri kazandırdık. Aynı heyecanla yolculuğumuza devam edeceğiz. İstiyoruz ki Kepez’in gençleri daha güzel ortamda spor yapsınlar. Onlara yaşamaktan mutlu oldukları bir şehir armağan edelim” şeklinde konuştu.

Kızıllı ve Odabaşı’na hizmet gidiyor

Yapımında sona gelinen semt spor sahalarının bugüne kadar yaptıkları spor yatırımları içinde ayrıcalıklı bir yeri olduğuna işaret eden Tütüncü, Kepezli çocukların ilk kez spor sevgisini ücretsiz olan bu ortamlarda yaşayacaklarını söyledi. Özellikle de Büyükşehir yasasıyla köyden mahalleye dönüşen Kızıllı ve Odabaşı mahallelerinin, Kepez’deki önemli noktalar olduğunu belirten Tütüncü, “Buralar artık kendi havadarlığıyla, sakinliğiyle, belediye hizmetleriyle bütünleşsin ve Antalya’nın ayrıcalıklı yaşam merkezlerinden olsun. Kızıllı mahallemizle birlikte 5 tesisin 2 tanesi köyden, mahalleye dönüşen yerlerimizde olacak” dedi.

Gençlere sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz

Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki yapımları tamamlanan spor sahaları kısa süre içerisinde hizmete açılarak, halkın ve özellikle de gençlerin ücretsiz şekilde faydalanacağı merkezler olarak hizmet verecek. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün ikinci dönem için vaat ettiği 70 projeden biri olan semt spor sahaları, sadece bulundukları mahalle sakinlerini değil, çevre mahalleleri de mutlu edecek.

Özellikle Kepezli gençleri spor yapma alışkanlığı yaratacak bir spor politikası güden Başkan Tütüncü, “Hemşerilerimizin güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmelerini istiyoruz. Semt spor sahaları ve semt spor kompleksleriyle, Kepezli çocukların, gençlerin spor yapma imkanını arttırdık. Bizim zaten sosyal belediyecilik anlayışı içindeki en önemli çalışmamız, gençlerimizi sokağın kötü etkilerinden kurtarmak. Sporu sevdirmek suretiyle, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım