Menu
RSS

Kepez’in Otomobiller Ramazan Standında

Kepez’in Otomobiller Ramazan Standında

Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında belediyenin klasik otomobil koleksiyonu vatandaşlarla buluşuyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün döneminde oluşturulan ve aralarından Devrim, Anadol, Vosvos gibi tarihe damga vurmuş otomobillerin bulunduğu koleksiyondan bazı parçalar, Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşuyor.

Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında oluşturulan alanda yer alan Kepez Belediyesi standında sergilenen pembe Vosvos, Ramazan’ın ilk haftasında yoğun ilgi gördü.

Aynı zamanda belediye hizmetlerini minyatür tasvirlerle sergilendiği stantta vatandaşlar için bilgilendirme amaçlı tanıtımlar gerçekleştiriliyor. Vatandaşların ilgi odağı olan otomobiller, Ramazan ayında da Kepez’de ziyaretçileri ile buluşuyor.

Festival havasında gerçekleşen Kepez Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde her akşam Karagöz Hacivat gösterisi, hemşeri geceleri ve ünlü sanatçıların konserleri gibi etkinlikler gerçekleşirken, Ramazan çarşısı da serin havada alışveriş yapmak isteyenlere hizmet veriyor.

Ekinlik alanında bulunan Kepez Belediyesi standı, klasik otomobilleri, ulusal fuarlarda En İyi Stand Ödülü alan tasarımı ve personeli ile Ramazan sonuna kadar etkinlik alanında hizmet verecek.

yukarı çık
0
Paylaşım