Menu
RSS

Kepez İkinci Kreşine Kavuşuyor

Kepez İkinci Kreşine Kavuşuyor

Kepez Belediyesi Çatısındaki Nasreddin Hoca Kreş Ve Gündüz Bakım Evi, Bu Sezon İki Şubede Birden Hizmet Verecek. Eğitim Alanında Verdiği Birçok Hizmet İle Vatandaşların Takdirini Toplayan Kepez Belediyesi, Bu Sezon İki Kreşini Birden Hizmete Sokacak.

Belediye Hizmet Binası Arkasındaki Nasreddin Hoca Kreş Ve Gündüz Bakım Evi’nin İkinci Şubesi, Dokuma’daki Özgürlük Mahallesi’nde Hizmete Giriyor. Her Sınıfın 20 Kişilik Olduğu Kreşlere, 36 İle 72 Aylık Çocuklar Alınıyor. Her İki Kreşin Kapasitesi De 160 Olarak Belirlendi.

İngilizce Ve Spor Eğitimleri

Her Birinde 8’er Eğitimcinin Yer Alacağı Kreşlerde İngilizce, Değerler Eğitimi, Spor, Drama Gibi Alanlarda Eğitimler Veriliyor. İki Kreşte De Bulunan Zemin Kattaki, Sinema Salonu, Aynı Zamanda Çocukların Gösterilerini Sundukları Sahne İşlevini Görüyor. Dönem İçinde Birçok Eğitici Gezilerin Düzenlendiği Kreşler, 5 Yıldızlı Hizmet Sunuyor.

Yemekler Kreşte Hazırlanıyor

Kreşlerde Kahvaltı, Öğle Yemeği Ve İkindi Kahvaltısı Da Veriliyor. Bu Yiyecek Hizmetleri, Kreşlerin Kendi Mutfaklarında Hazırlanarak Çocuklara Sunuluyor.

Böylece Dışarıdan Yiyecek Getirilerek Herhangi Bir Hijyen Sorununun Da Önüne Geçilmiş Olunuyor. Teomanpaşa Ve Özgürlük Mahallelerindeki Kreşlere Kayıtların Bizzat Yapılması Gerekiyor.

yukarı çık
0
Paylaşım