Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez Gazi Mahallesi Şehirleşiyor

Kepez Gazi Mahallesi Şehirleşiyor

Kepez Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde mülkiyet sorunlarının çözümü ve kat artışıyla başlayan şehirleşme ivmesini temel belediyecilik hizmetleriyle hızlandırıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde yapılan yeni yol açımı, tapu tahsisi ve kat artışı çalışmalarından sonra Yeşilırmak Caddesi’nin doğusunda hızlı bir değişim yaşanıyor.

Bu bölgede gecekonduların yerini, imara uygun modern konutlar alıyor. 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi yatırımının da bölgeye gelmesi, şehirleşmeyi daha da hızlandırdı.

Yeni Yollar Konutlaşmayı Artırdı

İmara uygun şehirleşmenin olduğu mahallelerden biri Gazi Mahallesi oldu.  Kat artışı, tapu tahsisi ve yeni yolların açılmasıyla beraber mahallede gecekonduların yerine imara uygun konutlar inşa ediliyor.

Kepez Belediyesi, modern konutların yükseldiği mahalledeki temel belediyecilik hizmetlerini de hızlı bir şekilde karşılıyor. İmara uygun konut yapılaşmasının tamamlandığı sokaklar sıcak asfaltla kaplanırken, yapılaşmanın devam ettiği ve yeni açılan yollara ise sathi asfalt dökülüyor.

Yeni Yollara 1550 Ton Mıcır

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede 6 bin 700 metre yolun asfaltlanmasında 156 ton zift, 1550 ton mıcır kullandı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, konut yapımının ve alt yapı çalışmalarının bitmesinden sonra sathi kaplama yapılan sokakları, sıcak asfaltla kaplayacaklarını ifade ettiler.

Gazi’nin Yüzü Tütüncü İle Güldü

Gazi Mahallesi, temel belediyecilik hizmetlerini almada en şanslı dönemini Hakan Tütüncü döneminde yaşadı. Tütüncü döneminde mahallede 24 derslikli bir okul, semt pazarı, semt spor sahası, semt konağı, 11 bin metre yol, 10 bin metre sathi asfalt, 9 bin metre sıcak asfalt, 11 bin m2 parke kaldırım ve 2 adet park çalışması gerçekleştirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım