Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez Etüt Merkezleri Kayıtları Başladı

Kepez Etüt Merkezleri Kayıtları Başladı

Kepez Belediyesi tarafından açılan etüt merkezleri, yaz kurslarının ardından yeni eğitim- öğretim sezonunda da eğitim vermeye devam edecek. Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu bünyesindeki etüt merkezi, Barış ve Erenköy mahallelerindeki bilgi evlerinde, Orhan ve Osman Gazi semt evlerindeki etüt merkezleri, öğrenci kayıtlarını kabul ediyor.

Türkçe, matematik, fen bilgisi ve İngilizce eğitimlerinin verildiği etüt merkezlerinde, her branştan haftada ikişer saat eğitim veriliyor. Hafta sonlarında eğitim gruplarının da oluşturulduğu merkezlerde, okullarda görülen derslerin tekrarı yapılıyor.

Deneme sınavlarının da yapıldığı merkezlerden memnun olan öğrenciler, gün geçtikçe daha fazla etüt merkezlerine rağbet gösteriyor.

Sosyal Aktiviteler De Yapılıyor

Etüt merkezlerine kayıt yaptıran öğrenciler, Kepez Genç Kart sahibi olarak çeşitli haklardan da yararlanıyor. İkinci ve sekizinci sınıflar arası öğrencilerin katıldığı etüt merkezleri, aynı zamanda sosyal aktiviteler de düzenliyor. Tüm öğrenciler yüzme havuzundan ücretsiz yararlanırken, sinema, tiyatro, çeşitli geziler gibi etkinliklere katılıyor.

Başarılı Öğrencilere Ödül Teşviki

Etüt merkezlerini ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, çocuklara ve eğitime olan ilgisini sergiliyor. Eğitim sezon sonunda her etüt merkezinde veli toplantısı düzenleyerek anne ve babaların memnuniyetlerini de sorgulayan Tütüncü, talepleri göze alıyor.

Etüt merkezlerine katılıp da TEOG sınavından başarılı olan öğrencilere bisiklet, bilgisayar, top gibi çeşitli hediyeler veren Tütüncü, Kepezli çocukların daha iyi eğitim alması için teşviklerde bulunuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım