Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez’e açık yüzme havuzu

  • Yazan 
Kepez’e açık yüzme havuzu

Antalya’ya ilk tam olimpik yüzme havuzunu kazandıran Başkan Hakan Tütüncü, şimdi de mahallelere açık yüzme havuzu inşa ettiriyor. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2014 Mahalli Seçimleri’nde vaat ettiği 70 projeyi, ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Altlıkları hazırlanan birçok projenin temeli, 2015 yılı içerisinde atılıyor.

Yapım aşamasına gelen yatırımlardan bir tanesi de Başkan Tütüncü’nün seçim vaadi olan açık yüzme havuzu projesi oldu. Bu önemli proje, merkezi bir yerde olan ve ulaşım kolaylığı bulunan Fabrikalar Mahallesi’ne yapılacak.

Projesi hazırlanan tesis, 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. İhale sürecinin tamamlanmasından sonra, 24x50 cm boyutlarındaki açık yüzme havuzun inşasına başlanılacak.

Başkan Hakan Tütüncü, yüzme havuzu projesinde çocukların kaykay pisti isteğini de karşılayacak. Çocuk oyun alanında bulunacağı tesiste, dinlenme alanları da yer alacak.

7 mahalleye semt spor sahası

Tütüncü, seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan semt spor sahalarını da çocuklarla buluşturuyor. Tam 7 mahalleye semt spor sahası kazandırıyor. Mehmet Akif, Kültür ve Habibler mahallelerine yeni semt spor sahaları inşa edilecek.

Bütünşehir Yasası ile Kepez’in mahalleleri haline gelen Odabaşı ve Kızıllı köylerine de semt spor sahası yatırımı yapılacak. Gazi ile Fatih mahallelerindeki zemini toprak olan, ilçenin şehir kimliğine yakışmayan spor sahaları da modernize edilecek. Projeye hazırlanan semt spor sahaların yapımı bu yıl içerisinde başlayacak. Tesislerde, sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru olacak.

yukarı çık
0
Paylaşım