Menu
RSS

Kepez Duraliler’e Şifa Geldi

Kepez Duraliler’e Şifa Geldi

Kepez Belediyesi, aile sağlığı merkezi hizmetiyle ilçenin batı sınırındaki Duraliler Mahallesi’ne de doktoru ve şifayı getirdi. Başkan Hakan Tütüncü, 2. hizmet yılında 4 mahalleye ASM vaat etmişti. Kuzeyyaka ve Göksu mahalleleri, ilk adım sağlık hizmeti veren ASM binalarına kavuştu.

Altınova Sinan Mahallesi’nde inşa edilen ASM binası açılış için gün sayıyor. Başkan Tütüncü’nün, Duraliler halkına sözünü verdiği ASM binasının da yapımı bitti.

Sağlık tesisi, belediye ait bir arsada 350 m2.lik alan üzerine inşa edildi. Belediye, inşa ettiği tesisin, jeneratöründen, klimasına kadar tüm ihtiyaçlarını da karşıladı.

Doktor Ataması Tamam

Tütüncü, bölgeye hayırlı olmasını dilediği tesisin, resmi açılış törenini önümüzdeki günlerde yapılacağını duyurdu. Tütüncü, Sağlık Bakanlığı’nın, Duraliler ASM’ye, aile hekimi uzmanını da atadığını bildirdi. 

Başkan Hakan Tütüncü, aile hekimi ataması yapılan Altınova Sinan ASM’nin açılışını da yakın bir tarihte yapacaklarını belirtti.

Vatandaşların sağlık alanındaki hizmet taleplerini karşılamaya devam edeceklerine işaret eden Tütüncü, “Doktor mahallelerimize daha yakın olsun, şifa mahallelerimizde dağıtılsın, diye ASM binaları inşa ediyoruz.

ASM ile şifayı da hizmeti de mahallelerimizin ayağına götürüyoruz.” açıklamasını yaptı.

Belediye Hizmet Birimide Var 

Duraliler ASM’de, acil müdahale odası, muayene odaları, emzirme odası, aşı odası, lavabolar, mutfak, geniş bir bekleme salonu gibi üniteler yer alıyor.

Kepez’in batı sınırındaki Duraliler’e kazandırılan binada, hizmet verecek olan belediye iletişim merkeziyle de bölge halkı Kepez Belediyesi ile ilgili işlemlerini yapabilecekler.

Başkan Hakan Tütüncü, 1. döneminde Yükseliş Mahallesi’ne de ASM armağan etmişti.

yukarı çık
0
Paylaşım