Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez’den Spora 125 Bin TL Ödül

Kepez’den Spora 125 Bin TL Ödül

Kepez Belediye Meclisi, belediye spor kulübünün futbol, voleybol ve güreş branşlarının şampiyonluk başarısını 125 bin TL ile ödüllendirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, maddi ve manevi destek verdiği belediye spor kulübü takımlarının başarılarını karşılıksız bırakmıyor.

Başkan Tütüncü, sezon boyunca maçlarında yanlarında olduğu futbol ve voleybol takımlarının şampiyonluk başarısını ödüllendirdi.

Mecliste Oy Birliği İle Kabul Edildi

Antalya Spor Amatör Lig’i, şampiyonu olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Kepez Belediyespor Futbol Takımı’na, Antalya Şampiyonu olan Kepez Belediyespor Genç Kızlar Takımı’na (B takımı), Antalya ve Türkiye şampiyonu olan kulübün güreşçilerine 125 bin TL para ödülü verildi.

Kepez Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısında, takımlara ve sporculara para ödülü verilmesiyle ilgili gündem maddesi de oy birliği kabul edildi.

Antalya şampiyonu olan genç kız voleybol takımında, 1 antrenör, 3 yardımcı antrenör ve 16 sporcuya 21 bin TL, BAL Ligi’ne çıkan süper amatör takımında 1 antrenör, 3 yardımcı antrenör, 1 malzemeci, 1 masör ile 24 futbolcuya 101 bin TL, Antalya ve Türkiye şampiyonu olan Hatice Ece Tekin ve Eda Tekin’e 3 bin TL (her birine 1500 TL) verildi.

Ödül Yeni Yetenekleri Teşvik Edecek

Başkan Hakan Tütüncü, para ödülü ile takımların başarısını kutladıklarını belirterek, “Şampiyon olan takımlarımızı ödüllendirerek, diğer branşlardaki sporcuların da başarıya teşvik etmeyi arzuladık.

Futbol takımızdan Bal Ligi’nde iyi bir performans bekliyoruz. Voleybol takımımız bir üst lige çıkmak için gereken gayreti gösterecektir. Güreşçilerimizin de Avrupa’da başarısını bekliyoruz

Futbol, basketbol ve voleybol yetenek taramalarındaki tespit ettiğimiz 2 bin 500 öğrencimize spor eğitimi vererek, onları spor alt yapısına kazandıracağız.

Yeni yeteneklerin spora kazandırılması bakımından bu ödülü anlamlı buluyorum.” açıklamasını yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım