Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez’den Antalya’ya 2. Havuz Müjdesi

Kepez’den Antalya’ya 2. Havuz Müjdesi

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya’ya ilk tam olimpik havuzdan sonra açık yüzme havuzunu da armağan etti. Kepez Belediyesi, Fabrikalar Mahallesi’nde, 3 Eylül 2015’te temelini attığı açık yüzme havuzu ve sosyal tesisinin yapımını tamamladı.

Tesis, Kepez Belediyesi’nin mahallelere kazandıracağı açık yüzme havuzunun ilki olma özelliğini taşıyor. Yüzme sporunu geniş halk kitleleri ile buluşturmayı amaçlayan tesiste, kaykay pisti de bulunuyor.

Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi’nde 7 dönümlük araziye inşa edilen tesiste, 8 kulvarlı 1200 m2’lik yetişkin havuzu, çocuk havuzu, 360 m2’lik sosyal tesis, havuz başı sosyal etkinlik alanı ve 2 adet kafe bulunuyor. Tesiste, sosyal etkinlikler ve düğünler de yapılabilecek.

Çocuklar İstedi Kaykay Pisti Geldi 

Başkan Hakan Tütüncü, açık yüzme ve sosyal tesis projesinde çocukların kaykay pisti isteğini de karşıladı. Otoparkın da bulunduğu tesiste, oturma alanları, çocuk oyun parkı, açık hava spor aletleri de yer alıyor.

Başkan Hakan Tütüncü’nün 2014 seçim vaadi 70 projesinde yer alan tesisin maliyeti 2 milyon 77 bin lira oldu. Tütüncü, Kepez’e hayırlı olmasını dilediği tesisin resmi açılışını, önümüzdeki günlerde yapacaklarını duyurdu.

Kepezlileri Yüzme Sporu İle Buluşturuyoruz

Başkan Hakan Tütüncü, açık yüzme havuzunu yapmalarındaki amacını şu şekilde açıklamıştı: “Bu tesisleri yaparken en önemli hedefimiz çocuklarımıza, gençlerimize eğlenebilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri bir tesis kazandırmaktı.

Bununla birlikte halkımıza yüzme sporunun önemini vurgulamayı amaçladık. Kepez’de, yüzme bilmeyen kimse kalmasın istiyoruz.  Antalya’da, iklim şartları nedeniyle açık yüzme havuzu, yaklaşık 8-9 ay kullanılabiliyor.

Dolayısıyla burada 8-9 ay boyunca Kepezlilere yüzme öğretebileceğimiz, yüzme sporu ile buluşturabileceğimiz bir tesis kazandırıyoruz."

Tütüncü, 1. döneminde Antalya’ya, ilk kapalı tam olimpik yüzme havuzunu kazandırmıştı. Başkan Hakan Tütüncü, kapalı ve açık yüzme havuzu hizmetleriyle denizle sınırı olmayan Kepez’i, yüzme sporuyla buluşturmuş oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım