Menu
RSS

Kepez’de Tasavvuf Konseri

Kepez’de Tasavvuf Konseri

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri gerçekleştirildi. Her yıl büyük bir coşkuyla geçekleşen Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri her gün farklı bir programla devam ediyor.

Ekinlikler kapsamında etkinlik sahnesinde tasavvuf müziği konseri düzelendi. Fazlı Çoban ve Mehmet Arıcı’nın mikrofondan seslendiği gecede, sanatçılara orkestraları da canlı olarak eşlik etti. Gece tasavvuf müziğinin en sevilen en özel ilahileriyle başlarken, semazen gösterisi de onlara eşlik etti.

Etkinlik alanını dolduran kalabalık konseri ilgiyle takip etti. Çoban ve Arıcı’nın ilahileriyle başlayan konseri, Türk Sanat Müziği’nden seçmeler ile devam etti.

Mahalle iftarları, Ramazan çarşısı ve etkinliklerle büyük bir mutluluğun yaşandığı Kepez’de, Hasan Doğan Stadı’nın yanındaki alanda gerçekleşen tasavvuf müziği konseri, diğer tüm etkinlikler gibi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Her gün farklı bir etkinlikle vatandaşlara Ramazan sevinci yaşatan Kepez Ramazan Etkinlikleri, bayrama kadar Hasan Doğan Stadı yanındaki etkinlik alanında ziyaretçilerini ağırlayacak.

yukarı çık
0
Paylaşım