Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Kepez’de Şubat’ta 42 etkinlik

  • Yazan 
Kepez’de Şubat’ta 42 etkinlik

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerde, Şubat ayı birbirinden değerli programlarla devam ediyor.

Kepez Belediyesi, Şubat ayını dolu dolu geçirten birbirinden değerli 42 etkinlik hazırladı. Tüm sanatseverlerin katılabileceği programlar, 18 tiyatro, 9 sinema, 4 konferans, 3 seminer, 2’şer sergi ve konser, yarışmalardan oluşuyor.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Osman Gazi ile Orhan Gazi Semt Konağı’nda ücretsiz olarak sunulacak olan etkinliklerde, ilk olarak 2 Şubat’ta gerçekleştiren Antalya Devlet Opera ve Balesi, ‘Haydi Çocuklar Operaya’ adlı çocuk oyununu sergiledi.

 

Devlet Tiyatrosundan 2 gösteri

Kepezli tiyatroseverler, bu ay Antalya Devlet Tiyatrosu’nun bir çocuk ve bir yetişkin oyunlarını da ücretsiz izleyecek. Konuk topluluk, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde 16 Şubat’ta ve saat 13.30’da Kahraman Şey adlı çocuk oyununu, 17 Şubat’ta ve saat 20.00’de Daniş Çelebi Çengi Sümbül adlı yetişkin oyununu sahneleyecek.

 

Koro konserleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı öğrencileri 22 Şubat’ta Türk Halk Müziği Korosu ile konser düzenliyor. 23 Şubat’ta ise Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Dünde Bugüne Türk Sanat Müziği’ adlı özel konserini sahneleyecek.

 

Fotoğraf sergileri

Şubat ayının ilk sergisi, Antalya Arkeoloji Müzesi’nin Perge’de yaptığı antik kazısında çekilen fotoğraflardan oluşuyor. Bu sergi 10- 20 Şubat arasında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi fuayesinde gerçekleşecek.

23 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında Selim Özmen ve Ali Akbaba ikilisinin, aynı enstantaneyi hem cep telefonlarıyla hem de dijital fotoğraf makineleriyle çektikleri ‘Instagram Fotoğrafları Sergisi’ oluşturacak.

 

Liselilerin müzik yarışması

Şubat ayının en renkli etkinliklerinden birisi de, Kepez ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liselerarası Ses Yarışması Finali olacak. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde finaller 26 Şubat’ta ve saat 20.00’de gerçekleştirilecek ‘Barış Manço Müzik Ödülleri’ finalinde, liseli orkestralar hünerlerini sahneleyecek.

 

Kepez’in Kaplanları FMV Işıkspor’la karşılaşıyor

Geçtiğimiz hafta Çorlu Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 64-53 galibiyetle sonuçlandıran Kepez Belediyespor, ligin 16'ıncı haftasında FMV Işık Spor ile mücadele edecek.

Türkiye Erkekler Basketbol 3'üncü Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, bu hafta İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak.

Geçtiğimiz hafta Çorlu Belediyespor'u mağlup ederek galibiyet elde eden Kepez'in Kaplanları, FMV Işıkspor deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyor.

Turgut Özal Kapalı Spor Salonu'nda günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Kepez'in kaplanlarında hedef play-off'lar. Takım Koçu Engin Taşkıran ve yardımcı antrenör Halil Kır, koordinatörlüğü'nde antrenman yapan oyuncular geçtiğimiz hafta yakaladıkları galibiyet zaferini, seriye bağlamayı düşünüyor.

Kepez'in Kaplanları, FMV Işıkspor maçı 8 Şubat Pazar günü Fmv Işık Okulları Ayazağa Kampüsü Spor Salonu'nda saat 17:00'da başlayacak.

yukarı çık
0
Paylaşım