Menu
RSS

Kepez’de Ramazan Sevinci Başladı

Kepez’de Ramazan Sevinci Başladı

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kepez Ramazan Şenlikleri Mehteran ve Hacivat Karagöz gösterileri ile başladı. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanındaki alanda gerçekleşen Kepez Belediyesi Ramazan Şenlikleri büyük bir coşku ile başladı.

Her yıl düzenlenen şenliklere bu yıl eğlence etkinlikleri yaşanan terör olayları nedeniyle üç gün süreyle ertelenirken, Antalya Mehter Takımı ve geleneksel Hacivat-Karagöz gösterisi ile şenliğin açılış gösterisi gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören şenliklerde vatandaşlar kötü hava koşullarına rağmen şenlik alanına akın etti. Antalya Mehteran Takımı’nın Mehter gösterisi ilgiyle izlenirken, çocuklar için her akşam gerçekleştirilecek olan Hacivat ve Karagöz orta oyunu miniklere Ramazan sevinci yaşattı.

Kepez’in 66 mahallesinde farklı günlerde düzenlenen iftar programlarının ardından başlayan Ramazan etkinlikleri ilk gösterisinde yoğun kalabalıktan alkış aldı. Ünlü sanatçıların konserleri, hemşeri geceleri ve geleneksel orta oyunu gösterileriyle devam edecek olan şenlikler her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce vatandaşı ağırlayacak.

Kurulan farklı alternatifteki standlar ve şenlik programları ile bu yıl da Ramazan Sevinci Kepez’de yaşanacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geleneği bozmayarak dolu dolu bir program hazırladıklarını ve tüm Kepez’i, tüm Antalya’yı Ramazan Şenlikleri’ne beklediklerini ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım