Menu
RSS

Kepez’de Hemşeri Buluşmaları

Kepez’de Hemşeri Buluşmaları

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Ramazan sevincinin Kepez’den Antalya’ya taşımaya devam ediyor. Ünlü sanatçıların da yer aldığı etkinlik programında Antalya’da yaşayan farklı bölgelerden insanla bir araya geliyor.

Etkinlikler kapsamında bu kez İç Anadolu Dernekleri Platformu işbirliği ile hemşeri gecesi düzenlendi. İç Anadolu bölgesinde yer alan illerin kültürlerinin yansıtıldığı gecede, bölge türkülerinin yer aldığı bir de konser verildi.

Yöresel sanatçıların birbirinden özel türküleri ve oyun havalarını seslendirdiği akşam, etkinlik alanını dolduran ziyaretçilerin ve bölge hemşerilerinin yoğun ilgisini gördü.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanındaki alanda geçekleşen etkinlik, Ramazan boyunca her akşam sergilenen Karagöz ve Hacivat ortaoyunundan hemen sonra başlayarak ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşeri derneklerinin her zaman yanında olduklarının altını çizerek, Anadolu kültürünü Kepez’de yaşatmanın kendileri için bir mutluluk olduğunu söyledi. Hemşeri geceleri, farklı yöreler ile Ramazan sonuna kadar etkinlik alanında devam edecek.

yukarı çık
0
Paylaşım