Menu
RSS

Kepez’de Eğitime Tam Gaz

Kepez’de Eğitime Tam Gaz

Kepez’in eğitim standartlarını yükselten birçok projeye imza atan Kepez Belediyesi, yaz kursları başlattı Kepez’in ilköğretim ve lise düzeyi standartlarını yükselten birçok hizmeti peş peşe gerçekleştiren Kepez Belediyesi, yaz sezonunda da ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyor.

Kısa adı AKMEK olan Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları, İngilizce, bilgisayar, Kur-an ve drama eğitimlerine başlandı. İsteyen her 7- 15 yaş arası çocukların katılabileceği bu derslere ilaveten, talep olması durumunda satranç dersleri de verilebilecek.

Ücretsiz Eğitim

Kepez’in farklı noktalarındaki 8 kurs merkezindeki dersler, katılımcı sayısına, merkezlerde yetişkinlere özel kurslar düzenlenmesine ya da aynı zamanda öğrencilere etüt merkezi olarak kullanılmasına göre değişiklik gösterebiliyor.

Bu etkenlere göre ders başlama saatleri her noktada farklılık gösteriyor. Ücretsiz yaz kursları, yeni eğitim- öğretim sezonu açılana kadar sürecek.

Beş Noktada Etüt Merkezi

Tüm bunların yanında, 5 AKMEK noktası aynı zamanda etüt merkezi hizmeti de veriyor. Kepez’deki öğrencilerin derslerinde daha başarılı olmalarını sağlayan etüt merkezlerinde, İngilizce, bilgisayar, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler, fen bilgisi gibi akademik eğitimler de veriliyor.

Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Orhan ve Osman Gazi Semt Konakları ile Barış ve Erenköy Bilgi Evleri’ndeki etüt merkezlerinden yaralanmak isteyeler, hemen kayıt yaptırabiliyor.

Kurs Merkezleri Ve Verilen Eğitimler Tablosu

Sakarya Kurs Merkezi                    Bilgisayar, İngilizce ve Kuran-ı Kerim

Dokuma                                                             İngilizce

Ulus Bilgi Evi                                                       Drama

İsmet İnönü Bilgi Evi                                            Drama

Kepez Spor Kompleksi                                        Drama

Orhan Gazi Semt Konağı                                Kuran-ı Kerim

Osman Gazi Semt Konağı                               Kuran-ı Kerim

Adnan Menderes Yüzme Havuzu                    Kuran-ı Kerim

Erenköy Bilgi Evi                                             Kuran-ı Kerim

Barış Bilgi Evi                                                  Kuran-ı Kerim

yukarı çık
0
Paylaşım