Menu
RSS

Kepez’de Camii Musikisi Ve İlahiler Programı

Kepez’de Camii Musikisi Ve İlahiler Programı

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında cami musikisi ve ilahiler programı düzenlendi. Kepez Belediyesi tarafında gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri programı kapsamında özel bir dinleti sunuldu.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Tahir Çetin ve ekibi sahne aldı.

Cami musikisi ve ilahiler adlı programda Çetin ve ekibine Antalya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın ve Hafız Serkan Kuran eşlik etti. Camii musikisi ile ilgili bilgilerin de verildiği dinletide Çetin, Aydın ve Kuran tarafından çok özel ilahiler seslendirildi.

Canlı şekilde gerçekleşen dinletide sazendelerin kanun, nef ve tef ile eşlik ettiği program, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Kepe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik programı, Osman Gök ve Osman Küçükaydın’ın okuduğu Kur’anı Kerim Tilaveti ve ilahilerle başladı.

Küçükler için he akşam gerçekleştirilen Karagöz ve Hacivat ortaoyununun ardından devam eden programda Tahir Çetin, Mustafa Aydın ve Serkan Kuran musiki ziyafeti sundu.

Camii musikisinden örneklerin sunulduğu dinleti, Ramazan Ayı’nın ruhunu yansıttı. Oldukça kalabalık olan etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, etkinlik kapsamında gerçekleştirilen programları ilgiyle takip etti.

Her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarının ardından etkinlik alanında devam eden Ramazan sevinci, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ruhunu Kepez’den tüm Antalya’ya taşıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım