Menu
RSS

Kepez’de 2500 Öğrenciye Yaz Kursu

Kepez’de 2500 Öğrenciye Yaz Kursu

Yaz tatilinde çocukların sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile 8 branşta Yaz Spor Okulları açan Kepez Belediyesi, tam kapasite 2500 öğrenciye titizlikle eğitim veriyor. Haftanın her günü eğitimlere gelen çocuklar, spor okulları sonrası evlerine mutlu dönüyor.

Sporun merkezi haline gelen Kepez’de, okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okulları çalışmalarına başlayan Kepez Belediyesi, bu yıl 8 branşta hizmet veriyor. Spor’a ve sporcuya önem veren Kepez Belediyesi, spor kulübü bünyesinde verdiği eğitimler ile örnek teşkil ediyor.

Spor okullarına olan yoğun ilgi nedeniyle bu yıl kota getiren Kepez Belediyesi, 2500 öğrenciye kaliteli eğitim veriyor. Her branşta yaş gruplarına göre 10, 20 ve 25’erli gruplar halinde bire bir eğitime dayalı spor okullarında hem çocukların kaliteli eğitim almaları hem de uzman eğitmenler tarafından dikkatlice incelenip yetenekli çocukların Kepez Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde alt yapılara kazandırılması amaçlanıyor.

Böylelikle çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporcu ahlakı almış zeki, çalışkan ve ahlaklı nesil yetiştirmeyi hedefliyor.

Yoğunluk Nedeniyle 2500 Öğrenci Kotası Getirildi

Türkiye’nin örnek spor ilçesi haline gelen Kepez, hem alt yapı da hem de spor okullarının en büyüğü.

Rekor sayıya ulaşılan Kepez Belediyesi Spor Okulları’nda 2500 öğrenci eğitim görüyor. Antalya genelinden talebin olduğu spor okullarında 2500 öğrenci kapasitesine ulaşıldığı için birçok öğrenci kayıt yaptıramadı.

Bu nedenle kapasite artırımı için yeni tesis çalışmalarına başlayan Kepez Belediyesi, Antalya’da spor ile uğraşmak isteyen her çocuğa ulaşmak istiyor.

Deneyimli antrenör kadrosu ile haftanın her günü ücretsiz eğitimlere gelen çocuklar, Kepez Belediyesi’nin modern ve kaliteli tesislerinde futbol, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, yüzme, su topu ve güreş gibi branşlar arasından tercih ettiği sporu yapma imkanı buluyor. Ayrıca ulaşım kolaylığı sağlayarak Antalya’nın her yerinden servis imkânı sunuyor.

Memnuniyet Anketi

15 Temmuz tarihinde açılışı gerçekleştirilen Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları’na gelen sporcuların aileleri de bu durumdan memnun.

Tek tek 2500 çocuğun velisine telefon ile ulaşarak, yaz spor okulları memnuniyet anketi oluşturan Kepez Belediyesi, doğabilecek olumsuzluklara karşı da önlem alıyor. Modern tesislerde verilen eğitimlere katılan çocuklar, spor okulları sonrası evlerine mutlu dönüyor.

yukarı çık
0
Paylaşım