Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Emek’te Cefa Bitti Sefa Başlıyor

Emek’te Cefa Bitti Sefa Başlıyor

Emek Mahallesi sakinleri, alt yapı çalışmalarının cefasını çekse de önümüzdeki günlerde fiber interneti, doğalgazı olan ve elektrik iletim hattının yer altına alındığı, tüm yollarının sıcak asfaltla kaplandığı bir mahallede yaşamın sefasını sürecek.

Kepez Belediyesi, doğalgaz,  elektrik ve internetle ilgili alt yapı çalışmalarından dolayı yolları tahrip olan Emek Mahallesi’nin tüm yollarını asfaltlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları biter bitmez, asfalt serim öncesi bozulan eski asfaltı, asfalt kazıma makinesiyle kaldırdı. Eski asfaltın kaldırılmasının ardından ise mahallede sıcak asfalt serim çalışması Işık Caddesi’nde başladı. 

8 bin 570 metre uzunluğundaki yola, 1 milyon 100 bin TL ederinde 11 bin ton sıcak asfalt dökülecek. Asfalt çalışmasından sonra parke kaldırım çalışmasına geçilecek.

Emek Ve Karşıyaka’ya Şehircilik Yatırımı

Başkan Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada göreve geldiği 2009’da kat artışıyla ilgili imar problemini çözdükleri komşu mahalleler Emek ve Karşıyaka’yı, modern bir yerleşim yeri haline getirdiklerini söyledi. 

Sözü olan doğalgazın artık iki mahallede vatandaşların konutlarında olduğunu anımsatan Tütüncü, “Kat artışı sorunun çözdükten sonra bölgede imara uygun yapılaşma tamamlandı.

Doğalgaz gelecek, dedik ve geldi. Elektrik iletim hatları yer altına alındı. İki mahallemize fiber internet de geldi. Alt yapı çalışmaları biter bitmez Emek Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Daha sonra Karşıyaka’nın yollarını sıcak asfaltla kaplayacağız”

Alt Ve Üst Yapı Tamam

Alt yapı çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin kısa süreliğine sıkıntı yaşadığına değinen Tütüncü, “Değerli hemşehrilemiz, alt yapı çalışmalarından dolayı kısa bir süre bozulan yolların cefasını yaşadılar.

Tahammüllerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İki mahallemizin güzel insanları kısa bir süreliğine cefa yaşadılar ama şimdi doğalgazı, fiber interneti olan, elektrik iletim hattının yer altına alındığı, tüm yollarının sıcak asfaltı ve kaldırımı yenilenen bir mahallede yaşamanın sefasını sürecekler.

Yaptıklarımız yeterli mi? Elbette değil. Hizmetin en güzelini layık olan hemşehrilerimizi nice güzel hizmetlerle buluşturmak için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım